DJBroadcast Magazine 8 nu verkrijgbaar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJ Broadcast nu ook verkrijgbaar bij Free Record Shop


Griepepidemieen, hevige sneeuwval en computercrashes hebben niet verhinderd dat de nieuwe, achtste editie van DJBroadcast Magazine gratis op 500 verdeelpunten - verspreid over heel Nederland, in een oplage van 35.000 exemplaren - ligt te wachten op iedereen die is begaan met electronische dansmuziek en het Nederlandse clubleven.
De achtste uitgave van DJBroadcast Magazine telt 64 pagina's en bevat bijdragen over ondermeer Basement Jaxx, New Order, het Ninja Tune label, Fred Numf, de nieuwe rock dance crossover sensatie Whitey, Laurent Garnier, het Extrema Beautiful feest, de Red Bull Music Academy en Thievery Corporation. Daarnaast biedt het magazine actuele informatie over CD en vinyl releases, feesten en evenementen, en opvallend nieuws.

Met ingang van nummer 8 wordt DJBroadcast Magazine verspreid in samenwerking met Free Record Shop en Partyjam. Het tijdschrift ligt in een speciale display bij alle filialen van Free Record Shop, die ruim 200 vestigingen in Nederland heeft. Partyjam verdeelt het tijdschrift over alle vinylspeciaalzaken van Nederland en een netwerk van kledingzaken in de Randstad. DJBroadcast is op meer dan 500 distributiepunten verspreid over heel Nederland verkrijgbaar.

DJ Broadcast

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws