Beatfreax en Electronation samen op Kink FM

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Podcasting: Electronation automatisch op je MP3 speler!


Vanaf aanstaande zaterdag 12 februari is Beatfreax-oprichter Ruben van den Heuvel wekelijks te horen op KinkFM tussen 20:00 en 22:00 uur. In samenwerking met Roy Avni is hij hiermee medepresentator van het programma Electronation.

Beatfreax is vanaf zaterdag medeverantwoordelijk voor een groot deel van de inhoud van de show (partyagenda, nieuwtjes, interviews, laatste releases en meer) en betrekt daarmee direct alle bezoekers van de online muzieksite Beatfreax.nl.

Voor deze samenwerking is een speciale sectie ingericht op Beatfreax, welke te bereiken is via Beatcast.nl. De radioshow zal zoveel mogelijk geIntegreerd worden in Beatcast. De wijze waarop is uniek; er kan in de uitzending direct feedback gegeven worden op reacties op de website.

Op de site zijn onder andere te vinden; informatie over aankomende shows, een archief met oude shows, de playlists, een forum (deze zal tijdens de uitzendingen dienen als communicatie tussen studio en luisteraars), een webcam en de revolutionaire nieuwe techniek podcasting.

Alle shows zullen opgenomen worden en later via podcasting rechtstreeks in je MP3 speler geladen kunnen worden. Op deze manier zijn ze op elk gewenst tijdstip, waar je dan ook bent, terug te luisteren. Meer uitleg over deze techniek is te vinden op de site.

De bedoeling is dat het radioprogramma uitgroeit tot een vaste partystek voor de zaterdagavond. De kabelfrequenties zijn te vinden op Kink fm of luister live via Beatcast.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws