Winnen: Joey Negro in the House!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Win cd's en vrijkaarten!



Joey Negro & Roog draaien wel vaker samen

Vrijdag vormt de Panama het toneel voor een nieuwe aflevering van Funk'd, de meest funky avond van Amsterdam. Bijzondere gast is Joey Negro. Onlangs mixte hij een nieuwe editie van de Defected-serie in the House. Wij geven een aantal exemplaren weg.

Tijdens iedere editie heeft Funk'd een bijzondere gast over de dansvloer. Dit keer is dat Joey Negro. De boomlange Engelsman verwierf ondermeer veel bekendheid met zijn Jakatta-project, waarmee hij samen met zanger Seal the themesong van American Beauty produceerde. De verloren pianotoetsen uit het thema van de film America Beauty leverde Joey niet z'n eerste hit op. Hij bracht talloze andere platen uit onder alter ego's als Swingtime Dee, Raven Maize, Doug Willis, Mistura, Z Factor, Foreal People en de Sunburst Band. Naast Negro staat dj Roog de zelfverklaarde ambassadeur van de Hardsoul stijl. En de rest van de line-up vermeldt de namen van Remco, zangeres Lex Empress, Appelsap dj Tom Trago en Leon.



Maak kans op de nieuwe in the House!

Love2Party geeft kaarten weg voor Funk'd, vergezeld van een fonkelnieuw in the House mixalbum. Stuur Marcel het juiste antwoord op de volgende vraag: Wat is de echte naam van Joey Negro? Succes! En vergeet je adresgegevens niet mee te sturen.

Defected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws