Awakening in Gashouder nog niet uitverkocht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Start losse verkoop op zaterdag


Als je tijdens de jaarwisseling niet in de NDSM was, maar de terugkeer naar de Gashouder niet wilt missen, is er goed nieuws. Mede omdat organisator Awakenings toestemming heeft gekregen om twee tenten aan de Gashouder te plaatsen, zijn er nog redelijk wat kaarten in omloop. Zaterdagochtend start de kaartverkoop bij de losse adressen (deze keer dus niet bij Ticketbox).

Er wordt maar 1 kaart per persoon verkocht. Zorg er daarom voor dat je samen met vrienden naar de voorverkoopadressen gaat en bepaal alvast of je kaarten voor de vrijdag of zaterdag wilt aanschaffen.


De terugkeer naar de goede oude Westergasfabriek, die plaatsvindt op 18 en 19 februari, wordt groots gevierd. Tijdens een heus Awakeningsweekend zullen technotoppers als Dave Clarke, Steve Rachmad, Steve Bug, Speedy J en Chris Liebing acte de presence geven.

Over 3 weken vindt er een nieuwe editie van Awakenings plaats. Dan nog in de Rotterdamse Graansilo, waar tevens Now&Wow gehuisvest is. De line-up bestaat uit onder andere Michel de Hey, Secret Cinema en Ben Sims.

Awakenings @ Graansilo
Adressen losse voorverkoop Westergasweekend

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws