Finales Grote Prijs van Nederland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Stem voor de publieksprijs!



Finalist in de categorie dance: ZoeXenia

Donderdag 2 en vrijdag 3 december vinden in de categorieen dance en R&B/Hiphop de Finales van de Grote Prijs van Nederland plaats in Paradiso en de Melkweg te Amsterdam: het spetterende hoogtepunt van een jaar lang open inschrijvingen, provinciale popprijzen en regio finales. De finalisten zullen hun talenten loslaten op publiek, vakjury, pers, platenmaatschappijen en producers. Muziekliefhebbend Nederland komt naar Amsterdam om de sterren van morgen, te zien spelen. De muzikanten komen op hun beurt het publiek vermaken en gaan voor die Grote Prijs van o.a. 5000 euro.

Een hele rits prijzen vormt de Grote Prijs van Nederland. De winnaar van elke categorie mag zich gelukkig prijzen en gaat naar huis met 5000 euro, een jaar lang professionele coaching op zakelijk, artistiek en promotioneel gebied, twee dagen studiotijd in de beroemde Wisseloord Studio's, 500 cd's geperst door Salisbury, een kleine tour en optredens op de grote festivals: Dance Valley, Extrema, Metropolis, Planet Rock, Haganum, Parkpop, Folkwoods, Kwakoe en Noorderslag. Alle Finalisten krijgen van Fabchannel ook nog een professionele meercamera-registratie van hun optreden.

Finale Dance
Donderdagavond 2 december knalt om 19:30 uur het Finale Weekend erin met de Finale Dance. Finalisten Linked, ZoeXenia, Motio & E-Contact, Drillem, SUWU3 en K.K. Electronics klappen de laptop open, pluggen kabels in, halen her en der een instrument erbij en laten de beats en melodielijnen voor zich spreken. Het feest wordt compleet met host MC Nova (Soulvation) en DJ Dion. Na de Finale ga je los op DJ's Arnold & Willem en Tutti Frutti met DJ's Mulat & Steven de Peven.



Finalist in de categorie R&B/hiphop: Harvey HBM

Finale R&B/Hiphop
Vrijdagavond 3 december mag je vette beats en dope raps op de R&B/Hiphop Finale verwachten. DJ's, MC's en andere afkortingen hanteren microfoons, draaitafels, mixers alsof het niks is en hebben hier en daar zelfs een complete band in het kielzog. De zaal gaat om 19:00 uur open. RnB Finalist Harvey HBM strijdt samen met Hiphop Finalisten Altin, Fata Morgana, Yes-R, Typhoon en Kareemineel. Met host Complex, DJ Tom Trago en VJ Bl;ndspot is het vertier en de avond compleet. Heb je na dit alles de smaak te pakken dan zijn DJ 's Wix & Leroy en MC's Drew & Gee er de rest van de nacht.

Live uitzending
Via Fabchannel kan je de Finales live volgen en later alles nog eens terugzien. Niemand hoeft de presentatie van nieuw Nederlands talent te missen. Tune in!

Publieksprijs
Er is ook een publieksprijs te verdelen. De internetstemmen + de stemmen uit de zaal tijdens de finale-optredens worden bij elkaar opgeteld en degene met de meeste stemmen gaat naar huis met de Publieksprijs t.w.v. 1000 euro!

Stemmen in de categorie dance!
Stemmen in de categorie R&B/hiphop!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws