Politie-inval Cafe d'Anvers

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Razia in Cafe d'Anvers

Op de zaterdagnacht van 16 oktober werd er door de politie van Antwerpen een razzia gehouden in Cafe d'Anvers. Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Cafe d'Anvers waren afgelopen zaterdag grote artiesten uit Europa en de Verenigde Staten aanwezig om er een onvergetelijk feest van te maken. Wat helaas werd verstoord door de politie.

Omstreeks 01:30 uur viel de politie met groots machtsvertoon binnen en legde onmiddellijk de muziek stil. Op dat ogenblik was de club goed gevuld en stond er een honderdtal mensen aan te schuiven aan de entree. Iedereen werd afzonderlijk gefouilleerd en gesommeerd de zaak te verlaten. Na een grondige controle van alle aanwezigen, wat ongeveer 2 uur duurde, bleek het resultaat van de actie te verwaarlozen.

In het 15-jarig bestaan van Cafe d'Anvers zijn er vele razzia's geweest. De politiediensten konden na overleg met justitie niet anders dan de zaak onmiddellijk verlaten en opnieuw open stellen voor het publiek. Van de aanvankelijk aanwezige klanten hebben er een honderdtal het feest verder doorgezet.

Cafe d'Anvers biedt haar excuses aan aan de aanwezigen die deze nutteloze actie hebben moeten ondergaan, en tevens betaald hebben voor dit politie-optreden. De excuses gaan ook naar de mensen die nog buiten stonden aan te schuiven. Aangezien Cafe d'Anvers haar klanten niet in de kou wil laten staan biedt ze het volgende aan: Voor de mensen met een presale-ticket van Day 6: die blijft geldig op een van de 4 resterend feesten van het 15 jarig bestaan naar keuze.

Voor de aanwezigen die al in de club waren en alle andere mensen die een hart toedragen aan Cafe d'Anvers: Lisa Shaw en Andy Caldwell, de hoofdact van afgelopen zaterdag, hebben beloofd om op 19 November (onder voorbehoud) al terug te komen voor hun performance! Die avond zal het gratis entree zijn voor IEDEREEN! Surf regelmatig naar de site van
Cafe d'Anvers om op de hoogte te blijven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws