Welcome to the Future-feesten terug van weggeweest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Kick-off in Club NL



Trentemoller

Na een afwezigheid van twee jaar zijn de Welcome to the Future-events weer terug. De Amsterdamse feesten, die in de afgelopen tien jaar een podium boden aan o.a. Underworld, Derrick May, Slam, Funk D'Void en Tom Middleton, zulllen in de toekomst op wisselende locaties worden gehouden.

Samen met Olaf Boswijk presenteert Gert van Veen wekelijks het programma 'Welcome to the future'op ID&T Radio (dinsdags van 20.00 tot 22.00 uur). Welcome to the future is ook de naam van de feesten, die de Quazar posse sinds 1993 organiseert in de Amsterdamse poptempel Paradiso, waar in de loop der jaren talloze grote acts vaak als eerste in Nederland werden gepresenteerd.

Na een afwezigheid van 2 jaar, is het concept terug in de vaderlandse clubscene. Het eerste event vindt plaats op zaterdag 25 september in club NL aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam met DJ's Lil'D, Olaf Boswijk en het Deense duo Trentemoller (live) featuring DJ T.O.M. Lil'D is onder meer bekend als resident van het Magazine programma op ID&T Radio (dinsdag 22.00 - 24.00 uur). Future-organisator Olaf Boswijk is co-presentator en samensteller van de Welcome to the Future-programma's op ID&T Radio (dinsdag 20.00 - 22.00 uur). De Deen Trentemoller behoort tot de nieuwe generatie electro-minimal-deephouse producers van het Amerikaanse Naked Music label. Zijn 'Le Champagne' was de favoriete track van DJ Steve Bug in 2003. Eerder dit jaar schitterde het duo, dat resident is van de belangrijkste club in Kopenhagen Club Vega, tijdens de Inspirit avond in de Amsterdamse Mazzo.

Line-up: Trentemoller feat. DJ T.O.M, Olaf Boswijk & Lil'D.
Take-off: 22.00
End of journey: 04.00
Damage: 7,50
Club NL

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws