Stem voor de DJ Top 100!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Support the Dutch dj's!


De bekendste dj-chart ter wereld, de Britse DJ Top 100, wordt eind oktober weer bekendgemaakt. Of Tiesto voor de derde keer op rij de nummer 1-positie zal halen, is nog maar de vraag. De concurrentie zit de 'Olympische DJ' op de hielen.

Vorige week ontvingen we een nieuwsbrief van de Michel de Hey-community. Of we, ondanks dat Michel geen voorstander is van dj-charts, toch maar op de Rotterdammer wilden stemmen in de DJ Top 100 poll.

Verder staan op diverse sites van Nederlandse dj's oproepen om op hen te stemmen. Nederland is hot, dat hebben we vorig jaar kunnen zien aan de uitslag van diezelfde DJ Top 100. Natuurlijk vanwege Tiesto's nummer 1 positie (voor de 2 keer op rij!), maar ook omdat er nogal wat Nederlanders (Dj's als Marco V, Sander Kleinenberg en Armin van Buuren) in die lijst zijn terug te vinden.

Daarom doen ook wij maar aan de hype mee en vragen jullie je favoriete vijf dj's - liefst Nederlanders natuurlijk - onder elkaar te zetten in de DJ Top 100 Poll. Je hebt zes weken de tijd om je stem uit te brengen. Op 29 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt in een nieuwe issue van het Britse dance-magazine DJ Magazine.

Stem hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws