Gratis Koninginnedag festival!

Partyscene Redactie | 25 april 2012
headlines

Koninginnedag op de NDSM Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord. Met bizar vermaak en een te gekke programmering. Maar vooral ook met JOU. Want er is volop ruimte voor het creëren van je eigen feest. Alles kan.

Heb je altijd al eens op Koninginnedag willen optreden, iets willen organiseren of heb je een gek idee? Dit is je kans om dat werkelijkheid te laten worden. Op zaterdag 30 april biedt NDSM Vrijhaven voor iedereen een platform. Van een groot podium tot een stoeptegel. Van jong tot oud. Van gezinnen tot singles, autonomen, fantasten, actieve opa’s en oma’s met kleinkinderen. Maak Koninginnedag 2012 op de NDSM wederom tot iets wat je nooit zult vergeten. Mail je idee naar idee@ndsmvrijhaven.nl en doe mee!

Tijden

De Kindervrijmarkt gaat om 9.00 uur open en duurt tot 17.00 uur. De rest van het programma start om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Café Noorderlicht gaat nog wat langer door. NDSM Vrijhaven is GRATIS toegankelijk, maar er zijn wel spelregels, kijk op de site voor alle informatie.

qday teab

Programma

Koninginnedag zonder vrijmarkt is ondenkbaar, NDSM Vrijhaven heeft de hele dag buiten een grote IJ-Hallen KIndervrijmarkt (max 18 jr), gratis grondplaatsen of huur lekker een kraam via info@ij-hallen.nl. Het hele NDSM-werf terrein bruist met muziek, kunst en theater. Bombascha host een Open Podium, wie durft? In hun prachtige brandweerauto kan je genieten van hapje en drankje. Y-Keuken zorgt voor bijzonder eten aan het spit gelardeerd met muziek. Kunstenaars van de Werf bieden hun werk te koop aan langs de Atelierroute rondom de kraan. Noorderlicht heeft een vol programma met de hele dag live bands en DJ's gevolgd door een afterparty. Bij NDSM Treehouse een bijzondere expositie Matchboxworlds en underground sounds van These Guys en Queensbass van WOLF x Agency RT. In de Baanderij kan je oude foto's van de Scheepswerf in bedrijf zien en oud scheepsbouwers ontmoeten. Theater is er van Schudden met die boot, eh, vliegtuig (de hit van de Parade!) en theatergroep Het Meubilair. Voor lekkere muziek en food kan je naar de IJ-kantine en vergeet de Pannenkoekenboot niet!

THT & Flexcitement presents QDAY t.e.a.b.
, een vintage markt met muziek van deze tijd. Iedereen kan mee doen & verkopen vanaf 14:00 uur. Op het einde van de dag kun je alles per opbod (of gratis) weggeven bij de iedereen-prijs-bingo. Check Facebook voor meer info. Er is warme reggae van Covenant Soundsystem en op de nieuwe horeca locatie Pllek op strand Noord kan je een voorproefje nemen met o.a. live band Skip & Die!. De Converse customize bus customizen gratis sneakers van bezoekers. GZG maken een feest waar vrijheid, de betrokkenheid en de inbreng van de bezoekers nog steeds heel groot is, met een eigen podium achter de IJ-kantine. De speciale ilovenoord pont ism 12InchCity brengt je vanaf 12:00 uur snel van de Houthaven/Tasmanstraat naar NDSM Vrijhaven.

Hou de site www.ndsmvrijhaven.nl in de gaten voor alle updates van het programma!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws