Undertone

Partyscene Redactie | 24 april 2012
headlines

Undertone vindt plaats op zaterdag 26 mei met de Duitse dj en producer Sascha Funke.

Sascha FunkeNog nagenietend van een overweldigende en betoverende avond met Minilogue, kijkt Undertone al rustig vooruit naar de volgende editie op zaterdag 26 mei op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Niemand minder dan Sascha Funke is deze avond te gast; een man die al tijden bovenaan het verlanglijstje van Undertone staat. Sinds jaar en dag is hij één van de meest toonaangevende artiesten van grote labels als Kompakt en BPitch. Met een geheel eigen kijk op hedendaagse house past Funke perfect bij Undertone. Mr. Undertone Kadir Pelit heeft daarom de eer om als eerste trotse organisator Sascha Funke naar het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam te halen.

De Berlijner reisde de wereld meermalen rond en draait inmiddels in alle grote clubs en tijdens befaamde minimal techno festivals. Onder het artistieke Duitse label BPitch bracht hij vorig jaar nog een zeer fraai album uit in samenwerking met Fritz Kalkbrenner. Funke is pas echt op zijn best achter de draaitafels en daarom komt hij naar Rotterdam voor een lekker lange dj set. Kadir Pelit en dj van het eerste uur Sandeep zijn natuurlijk ook aanwezig om de set van Funke van de juiste muzikale omlijsting te voorzien.

Deze heren worden terzijde gestaan door Triphouse dj Hilbert Stoon. De avond wordt ingeleid door youngster D-Ribeiro. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Check ook www.wht-rotterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws