Kick-off event Pioneer DJ Contest 2012   

Partyscene Redactie | 18 april 2012
headlines

In de line-up van Loveland Festival is een plekje vrijgehouden en daar kan jij staan. In samenwerking met Pioneer wordt ook dit jaar de Pioneer DJ Contest georganiseerd. Op 24 april wordt een gratis kick-off event in de Club NL te Amsterdam gehouden.
pioneer
Om de Pioneer DJ Contest groots af te trappen wordt op dinsdag 24 april om 19:30 uur een kick-off event in Club NL te Amsterdam georganiseerd. Pioneer is aanwezig om de contest toe te lichten en de inschrijving te openen. DJ Marnix, oprichter van Loveland Events en DJ in hart en nieren, houdt een speciale presentatie over alle aspecten van een carrière als DJ. Het event is volledig gratis, maar heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. DJ´s kunnen zich nu hier inschrijven.

Onderdeel van de Pioneer DJ Contest is de Loveland Festival presents Pioneer DJ Tour for Fight cancer. Dit jaar reist de tour in de periode van 29 juni tot en met 7 juli langs Haarlem, Utrecht, Amsterdam en Leiden. Iedere vrijdag en zaterdag wordt een bekend plein in de binnenstad overgenomen. Naast de Pioneer DJ Contest geven ook dit jaar de beste Nederlandse DJ’s belangeloos acte de présence voor de muzikale omlijsting. Dit allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight cancer.

Om mee te kunnen doen met de Pioneer DJ Contest moet je een videomix van twintig minuten insturen waar je jouw skills laat zien. Natuurlijk is uitstraling en je platenkeuze erg belangrijk. Uit alle ingezonden mixen wordt een selectie gemaakt. Na een stemronde op internet, strijden er in iedere stad drie DJ’s tegen elkaar onder toeziend oog van een deskundige jury en kritisch publiek. Daarna is het zaak om nog één stemronde op internet te overleven. Lukt dat, dan sta jij op de Underground-stage van Loveland Festival tussen grote namen als Solomun, Maceo Plex en Martin Buttrich. Het festival wordt dit jaar gehouden op 11 augustus in het prachtige Amsterdamse Sloterpark.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws