Metropolitan

Partyscene Redactie | 16 november 2011
headlines

metropolitanDe tijd vliegt voorbij en soms kan dat ook zijn voordelen hebben. Zaterdag 19 november is het namelijk al zover. PT Events verwelkomt The Future Sound of Egypt op Metropolitan!

Voor het eerst in de toch wel rijke geschiedenis van de Nederlandse Dance Scene zal het magische trancelabel van de Egyptische grootmeesters Aly & Fila met de gehele crew naar Europa afreizen! Culemborg zal het episch centrum vormen waar veel trance liefhebbers uit ons continent zullen samenkomen. De prachtige Crystal Venue zal op deze avond transformeren in een Egyptische tempel waar alleen de beste artiesten van het wereldwijd populaire label zullen optreden!

PT Events is er in geslaagd het label naar Nederland te halen en dat bleef in Europa niet onopgemerkt. Labeleigenaren Aly&Fila, die dit jaar een 22e positie behaalden in de Dj Mag top100 en daarmee de hoogst genoteerde uplifting trance dj’s zijn, presenteren deze clubnacht het beste dat het label te bieden heeft. Sowieso betekent de samenkomst van zoveel liefhebbers in dit genre al één groot feest, maar 19 november zal het dubbel feest zijn aangezien Fila ook nog eens jarig is en dit graag met al zijn Europese fans viert! De reacties uit de Europese Trance Community waren overdonderend en PT is dan ook zeer trots dit evenement te kunnen organiseren.

De reis door de beruchte ‘Future Sound of Egypt’ Tempel

De energie zal snel door de donkere gangen van de Culemborgse tempel stromen. De opwarming van RAM zal dusdanig verzorgd zijn dat een ieder die op tijd aanwezig is ‘the flow’ snel te pakken zal hebben. RAM wordt opgevolgd door Sied van Riel, de Nederlandse gids die je met zijn vertrouwde stijl naar de schatkamer van het label zal leiden waar de verborgen schatten van The Future Sound of Egypt ten gehore gebracht worden. Vanaf dat moment zal de heilige geest van het label zich tot je richten en je liefst drie uur lang in bedwang weten te houden. Aly & Fila zullen tot diep in je ziel weten door te dringen en je de spirituele krachten uit het land van de farao’s bij brengen. Wie denkt dat het muzikale goud na deze drie uur durende trip zijn glans wel heeft verloren zit goed mis, want via de geheime ingang van deze schatkamer kom je terecht in een minstens zo indrukwekkende tombe. In deze tombe heerst de geest van FSOE’s grootste dienaar genaamd Philippe el Sisi. De spiritualiteit en energie zal naar een ongekend hoogtepunt stijgen wanneer de farao van de diep emotionele, uplifting trance zijn krachten tot je laten komen. Zijn onbegrensde passie en minstens zo indrukwekkende platenkeuze zal er voor zorgen dat je deze tempel nooit meer wilt verlaten, totdat het geluid van de Scandinavische gids Björn Akesson je de weg naar het daglicht zal wijzen. Wanneer zijn rauwe beats, afgewisseld met euforische hoogstandjes je uit de diepe trans haalt zal de magische kracht van het Future Sound of Egypt label voor altijd door je aderen blijven stromen.     

Livestream door AfterHoursFM

Deze zeer bijzondere avond zal live uitgezonden worden door de crew van AfterHoursFM, ’s werelds populairste internet provider op het gebied van Electronic Dance Music! Dat de magische klanken in je huiskamer minder invloed op je geest zullen hebben als een live ervaring spreekt voor zich, maar aangezien dit evenement over de hele wereld gevolgd wordt heeft de livestream absoluut een meerwaarde.

Openbaar Vervoer

PT Events wil haar gasten die met openbaar vervoer reizen er attent op maken dat de geheime uitgang van de schatkamer pas sluit om zes uur, zodat een feilloze aansluiting met openbaar vervoer goed mogelijk is. Alles om aan de wensen van de bezoeker te voldoen.

Tickets à € 22,50 zijn alleen nog verkrijgbaar op de site van de Crystal Venue. www.crystalvenue.nl Aan de deur zal de prijs € 27,50 bedragen. Check voor meer info www.ptevents.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws