Dancefair

Partyscene Redactie | 17 november 2011
headlines

Dancefair is een walhalla voor iedere dj, producer en dance ondernemer.

Droom jij van een carriere als top dj, en ben je dag en nacht bezig met muziek? Ben je al goed op weg met je producties, maar weet je dat je nog een lange weg te gaan hebt? Of ben je al een professional in de industrie, maar kun je geen genoeg krijgen van muziek en alles wat daarmee te maken heeft? Block dan nu je agenda op 11 en 12 februari 2012. Dancefair is voor iedereen die alles wil weten over ieder aspect van de electronische muziek industrie, uit ieder genre of stroming.

dancefair

Dancefair vindt plaats op de eerste etage in de Jaarbeurs te Utrecht en beschikt over 10 area’s, waaronder een 2000m2 beursvloer en 9 waanzinnige ruimtes waar 156 Q&A's, workshops en seminars worden gegeven. Hier zul je vele succesvolle nationale en internationale dj’s en producers, bekende fabrikanten, software ontwikkelaars, event organisatoren,en de beste soundengineers van Nederland treffen. Verwacht op de beursvloer van Dancefair alle software, producer en dj gear die er nu toe doen. Van Native Instruments tot SSL, Stanton, UAD, tot Ableton Live. Dit is jouw kans om je vragen te kunnen stellen aan de ontwikkelaars, importeurs en fabrikanten.

In de 9 seminar, workshop en Q&A area’s worden tientallen onderwerpen behandeld zoals: "Hoe zet ik mezelf beter op de kaart als artiest of ondernemer", "Hoe krijg ik het laag in mijn mix beter" en "Wat komt er allemaal kijken bij het geven van events." Maar ook inspirerende discussies tussen top dj's, producers, club eigenaren en evenementen organisatoren geven je een exclusief kijkje in hun wereld. Je kunt kiezen uit een early bird dagkaart voor 30 euro of een early bird Weekender van 50 euro. Er zijn slechts 1000 early birds beschikbaar. Daarna zijn kaarten 35 euro voor een dagkaart en 55 euro voor een Weekender.

 

Surf naar www.dancefair.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws