Strp festival

Partyscene Redactie | 15 november 2011
headlines

Het blokkenschema voor het Strp festival staat nu online. Maak hier alvast je spoorboekje.

De beide zaterdagen van het STRP Festival staan bol van de muziek, films en performances. Vanaf vandaag is het blokkenschema van deze avonden online te bekijken, te downloaden en te printen en kun je een persoonlijke programma tour samen stellen via de STRP eSphere website. Op Zaterdag 19 november zullen Collabs, James Holden, Fairmont, Nathan Fake, Michael Mayer, ROD, Len Faki, Mathew Jonson, 360, Makcim & EL-P en E.D.G.E. achter de draaitafels plaatsnemen. Maar er is meer.

strp

Laat je verwonderen door de indrukwekkende live-cinema act Quayola. Of bekijk in de Cinema films die je meenemen naar de duisternis met onder meer Rosto AD, Paranoid Schizofrenic en Nightfall. In de EXPO Cubicle en het Lightcafé verzorgt STEIM een performance programma.

Aphex Twin, Amon Tobin, LFO (live), Beardyman, Trolley Snatcha, Rustie (live), The Field, Cinnaman, Walls, Jackmaster en Kutmah zijn een greep uit de artiesten die de tweede zaterdag staan geprogrammeerd. De hele avond verzorgt Optofonica een performanceprogramma en zal Bart Hess je vervreemden met zijn slijmperformance ‘Liquified’. Daarnaast de première van alle werken van Roel Wouters en met een compilatie van Nederlandse animaties en diep in de nacht de Coen brothers’ ‘No Country For Old men’ en ‘True Grit’ kún je je gewoon niet vervelen!

Ga naar www.strp.nl/programma voor een printbare pdf versie. Liever een op jou afgestemd programma? Log dan in op de eSphere en stel je eigen programmatour samen. Kaarten voor beide avonden zijn te koop via www.strp.nl/tickets. Met een concertticket heb je gratis toegang tot de STRP EXPO, welke dit jaar in het teken staat van 50 jaar Nederlandse mediakunst. Het STRP Festival vindt plaats van 18 tot en met 27 november in het Klokgebouw in Eindhoven.

Meer info op www.strp.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws