Click Me

Partyscene Redactie | 17 november 2011
headlines

Kom op 10 december naar het benefiet Click me, een dj marathon voor de orang-oetan.

Op zaterdag 10 december organiseren Exprezz (Click) en Monkey Business (Save Me) het benefietevenement Click Me in de Westerunie in Amsterdam. Het doel van Click Me: zoveel mogelijk geld ophalen voor de met uitsterven bedreigde orang-oetan in Indonesië. Door de grootschalige kap van het regenwoud en stroperij gaat het slecht met de orang-oetan.

Hun aantallen zijn in de afgelopen decennia met meer dan de helft gedaald en nemen steeds sneller af. Stichting Monkey Business zamelt in Nederland geld in om het werk van lokale organisaties op Borneo en Sumatra te steunen.

orang oetan

Deze organisaties redden illegaal gevangen orang-oetans, zorgen voor goede opvang en werken samen met de lokale bevolking en overheid om het regenwoud te behouden. Het motto van Monkey Business is Feel good, Do good, de stichting haalt geld op en vraagt aandacht met leuke acties en evenementen, zoals de succesvolle Save Me feesten die een aantal keer per jaar plaatsvinden op verschillende locaties.

Meer dan 20 Nederlandse top dj’s verlenen hun medewerking aan Click Me en treden belangeloos op voor de bescherming van de orang-oetan. Het wordt dan ook een dj marathon waarbij elke artiest een half uur de tijd krijgt om zich van zijn beste kant te laten zien, om daarna het stokje weer over te dragen aan de volgende. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Hieronder de volledige line-up.

Erick Eerdhuizen

Taras van de Voorde

Warren Fellow

Isis

Wouter de Moor

Philip Young

Delicatesse

Stefano Richetta

Mike Ravelli & Miss Melera

Sandrien

Ille Bitch

Mirella Kroes

Brent Roozendaal

Tim Wolff

Carlos Valdes

Makcim

Terry Toner

Aron Friedman

El Mundo & Satori

Francesco Robustelli LIVE

Vincenzo de Bull

Johanna Mercker

Tommy Kornuijt

Jaime Frias

Daan Donk

Folker Zwart

Local Hero on Sax

Meer info op www.iloveclick.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws