Lust

Partyscene Redactie | 17 november 2011
headlines

Rotterdam mist iets in het uitgaansleven, waarom was het vroeger allemaal veel beter?

Sfeervol, want naast hoogwaardige dj’s in de house area met onder andere Erick E, Carita la Nina, Undercontrol (Must/ Club Vie), doet er een tweede zaal dienst als soulful/ lounge area met Rob Manga (North Sea Jazz/ Mysteryland) als voornaamste publiekstrekker. Exclusief, omdat jij je best wilt doen om goed voor de dag te komen en verwacht dat de anderen met jou, dat ook doen. Wat inhoudt: volwassen, classy en een lust voor het oog!

carita la nina

Toplocatie, door de geweldige ligging. Grandcafe Engels, gelegen pal naast Rotterdam CS, biedt op de 8e etage een adembenemende blik op het centrum van Rotterdam. Heerlijk feesten op hoog niveau. En misschien nog belangrijker: parkeergelegenheid te over! Er bevinden zich meerdere parkeergarages op 1 a 2 minuten loopafstand.

En betrokkenheid, het meest cruciale aspect voor een geslaagde avond. Zet je telefoon uit, geniet en laat je meeslepen door wat Lust je allemaal kan bieden. Maak contact, flirt erop los, ga een gesprek aan, kom tot elkaar! Houd het vrijblijvend, maar vooral: enjoy the moment! De eerste stap is nu gezet... Wie heb jij nodig om je te vergezellen, op een avond als deze? Je vrienden? Je collega’s? Bel rond en breng elkaar op de hoogte, want de herinneringen van het vroeger zijn de herinneringen van het nu!

Check ook www.lustjijhet.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws