Perplex met Steve Rachmad

Partyscene Redactie | 9 november 2011
headlines

Perplex heeft inmiddels een reputatie opgebouwd om de grootste namen van de technoscene naar Hoofddorp te halen. Daar zijn ze deze keer ook weer in geslaagd met niemand minder dan Steve Rachmad!
perplex
Steve Rachmad mag  worden beschouwd als de founder van de Detroit Techno in Nederland. Met meer dan 100 releases op gerenommeerde labels als Tresor, Fragile, M-Plant and Sino, is hij al sinds 1985 een household name in de wereldwijde techno scene.

Het is niet meer dan logisch dat Perplex de godfather of techno uitnodigt. In de loop der jaren is Steve de tel kwijtgeraakt, zoveel producties en remixen zijn er inmiddels van zijn hand. Hij heeft een zeer rijk oeuvre opgebouwd: zowel kwalitatief als kwantitatief. Helaas brengt hij door zijn drukke DJ schema minder tijd in zijn studio door dan hij zou willen. Toch streeft hij naar een evenwicht dat zijn enorme artistieke eetlust kan bevredigen. De toewijding aan zijn dromen en inspiratie stuurt hem veilig richting een succesvolle toekomst.

De line-up wordt gecomplementeerd door Perplex residents M.R.T.N. en Steve Mulder, die deze keer een speciale verrassing in petto hebben voor iedereen die De Hoeve een warm hart toedraagt.

Zaterdag 12 november
Podium Duycker
Perplex met o.m. Steve Rachmad
Aanvang: 23:00
Entree: 9,-
Tickets:www.duycker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws