Straf_Werk

Partyscene Redactie | 8 november 2011
headlines

Straf_Werk is het pretpark voor de echte nablijvers met een nieuwe editie op 2 december.

Op 2 december is het tijd voor Straf_Werk. Alle ongehoorzame dwarsliggers worden verwacht om na te blijven op deze nieuwe clubavond. Straf_Werk komt uit de koker van twee straffe meiden met een enorme passie voor house muziek. Alle artiesten die zijn uitgenodigd voor Straf_Werk staan garant voor warme en diepe house/techhouse tunes. De bezoeker wordt tijdens de avond een onderdeel van het rariteitenkabinet van Straf_Werk, wat naast muziek bestaat uit een collectief van acteurs, kunstenaars, vj’s en ander creatief tuig.

stimming

David August uit Hamburg, bekend van tracks als Hamburg is for Lovers en Moving Day, komt langs. Een vriend en labelmaatje van David August is Stimming. Een bijzondere live artiest, bekend van platen als Melodica en Una Pera en iemand die je met zijn eigen producties meeneemt op een melodieuze en emotionele muzikale reis. Misschien wel de spannendste act van het moment is het Italiaanse duo Tale Of Us. En dan ook nog Luna City Express! Tijdloos en innovatief en al meer dan 10 jaar produceren ze housemuziek die garant staat voor handjes-in-de-lucht.

Berlijner Till von Sein, de Scandinavische Noir, Show-B & Thomas Herb en het duo Tom Waist en Zip Stolk maken de flyer compleet. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.oo uur. Kaarten kosten 19,50 euro in de voorverkoop. Het feest vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam.

Check ook www.strafwerk.org.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws