Spektakulair

Partyscene Redactie | 10 november 2011
headlines

Spektakulair verbouwt op zaterdag 12 november de Koekbouw in Veghel.

Een gloednieuwe clubavond in een statige oude fabriek: Spektakulair! Par-T Events voorziet de Koekbouw in Veghel van een complete interieur make-over op zaterdag 12 november. Spelen met licht, geluid en de ruimtes. Spektakulair belooft spektakel. Vorig jaar introduceerde Spektakulair zich met succes op FestyLand, en dit jaar was de herhaling. Na twee grote festivaltenten bezworen te hebben kan een eigen clubavond niet uitblijven. Een clubavond met minimal, house, techno, techhouse en electro op een imposante locatie.

mightyfools

Warme klanken vullen het volledige Koekbouw tot de nok, diepe bassen laten de graansilo's grommen. Laat dat maar aan Mightyfools over. Het complete houserepertoire komt voorbij in moordend tempo. Quintino weet evengoed te knallen. Zijn diepe bassen en warme melodieën op deze locatie. La Fuente gaat ervoor zorgen dat jullie de laatste graankorrels platspringen. En dan nog de Ibiza sound van Ferreck Dawn. Verder Dirk Dali en Naughty Nik, zij kennen dit gebouw, deze akoestiek.

Wat eens de grootste graanschuur van Nederland was vormt zaterdag 12 november het decor voor Spektakulair. De graanbokken zijn al jaren weg, een industrieel monument is gebleven. Speciaal voor Spektakulair wordt deze ruimte van een warm decor voorzien. Kaarten kosten 17,50 ex fee in de voorverkoop.

Check ook www.spektakulair.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws