LED\'s celebrate the weekend!

Partyscene Redactie | 2 november 2011
headlines

Afgelopen maand was het groot feest in Escape! Niet alleen bestaat de Amsterdamse club sinds oktober precies 25 jaar, ook zorgde het Amsterdam Dance Event dankzij artiesten als Roger Sanchez, Sander van Doorn en Ferry Corsten voor uitverkochte avonden. Dit leverde spectaculaire avonden op, zoals de vrijdag met Fedde le Grand, check hier de zinderende aftermovie!
escape amsterdam LED
LED’s celebrate the weekend
Om het 25jarig bestaan van Escape groots te vieren is er de afgelopen maand uitgepakt met spectaculaire nieuwe LED verlichting in de grote zaal. In totaal hangt er nu maar liefst 150m2 LED in Escape. Je wordt vanaf dan omringd door geluid en beeld, een unieke ervaring! Volg www.facebook.com/escapeamsterdam en www.twitter.com//escapeamsterdam om op de hoogte te worden gehouden van de LED uitbreiding en andere nieuwtjes en acties.

25 jaar Escape: Mick Jagger op vrouwenjacht
Ook deze maand weer een anekdote uit het roemruchte verleden van Escape. Eigenaar Ton Poppes: “Mick Jagger en de Stones hebben al hun fiscale belangen via een kantoor in Amsterdam lopen. Ik neem aan dat dit de reden was dat Mick zonder de bandleden op een zaterdag, 17 jaar geleden, in Amsterdam was. Hij had het plan opgevat om de Amsterdamse dames eens beter te leren kennen. En waar kun je dat beterden doen dan in Escape? Het gaf wel een golf van opwinding toe Mick met een paar vrienden zich meldde bij de deur. Vanzelf spreken werd hij met alle egards ontvangen. Erg veel moeite om een keuze te maken uit het ruime aanbod van dames had Mick niet. Wat ik mij hier nog van herinner was dat het gezelschap groter was bij het verlaten van de Escape dan bij binnenkomst. Het bleef nog lang onrustig onder de achter gebleven dames in de club…”

Escape App
Om het 25 jarig jubileum extra te vieren is nu in de Apple App-store de officiële Escape Club app verkrijgbaar! Met de officiële Escape Club app voor de iPhone kun je onderweg beschikken over belangrijke informatie over Escape zoals de agenda met flyers en tickets, de photo-gallery, met de mogelijkheid om de foto's op te slaan in je bibliotheek of ze te mailen naar vrienden (indien je app-member bent), HD Video gallery met optimalisatie voor 3G, virtuele tours van Escape Club, deLux en Lounge en exclusieve voordelen voor app-leden zoals voorrang in de rij met de App-pass en een beloningssysteem via de check-in optie.

De Escape Club app is nu kosteloos te downloaden via de app-store op je iPhone, iPad of iPod. De app werkt alleen met een internet verbinding. De Escape video's worden in-app getoond in HD met een wifi verbinding. Bij 3G zal de kwaliteit op de verbinding worden aangepast.

escape amsterdam

Framebusters
Zaterdag 5 november wordt november afgetrapt met het house duo van Escape: Raymundo en Frederik Abas. Check hier de speciale ADE mix van Raymundo! Saxy Mr S is er ook bij, net als MC Choral, en Kazzikasz zorgt voor de percussie. Danney Canova host de deLux zaal met zijn eclectic tunes. Op 12 november zijn Denniz en Tettero in het huis, dus dat wordt samen met Saxy Mr S en Miss Bunty weer een klapper! Mell Moreno is deze avond de man in Escape deLux. Brian Chundro & Santos komen zaterdag 19 november rocken, samen met Raymundo, Johnstar, Costar en Danney Canova in deLux. De maand wordt 26 november afgetopt door Born2Funk, Raymundo, Miss Bunty plus Martino Rosso in deLux!

De entree bedraagt 16,- op zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:

• VIP Main Stage (podium);

• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.

• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws