Kluun Department

Partyscene Redactie | 1 november 2011
headlines

Kluun co-host op zaterdag 5 november de editie van 538 Dance Department.

kluunZoals Kluun in zijn dankwoord van zijn boek ‘Haantjes’ liet weten, is hij groot fan van 538 Dance Department. Mede daarom schuift de schrijver aanstaande zaterdag 5 november vanaf 20.00 uur bij Dennis Ruyer aan in de studio als co-host.  Naast de gezamenlijke presentatie vertelt hij ook alles over zijn nieuwe boek ‘Aan de Amsterdamse nachten’ en bemoeit hij zich met de dj’s. Zo komen zijn favoriete Nederlandse dj’s Dimitri en Bart Skils langs voor een exclusieve set en zijn de meest verse dance tracks horen. 

538 Dance Department is zaterdag niet alleen te horen, maar tussen 20.00 en 23.00 uur ook live te zien op TV 538. Dennis Ruyer: “Het is magisch om met de vloeiende melodieën van de Dance Department tracks mensen te inspireren, om deze smeltkroes van geluid om te toveren in woorden, poëzie en verhalen. Kluun is daarvan het levende bewijs en ik ben vereerd dat hij erbij is zaterdag!”

Kluun: “Als jochie wilde ik al dj worden. Verder dan het kopen van een mengpaneel en het draaien van een eclectische mix van ‘The Police’, ‘Sugar Hill Gang’ en ‘André Hazes’ op eindexamenfeestjes begin jaren ‘80 kwam ik niet. Ik ben groot house-, techno en minimalliefhebber, heb mijn laatste roman Haantjes geschreven op een maandenlang dieet van Dance Department Podcasts, maar zelf dj spelen heb ik opgegeven. Het is me dan ook een eer en genoegen om held Dennis Ruyer te vergezellen in zijn wekelijkse uitzending. Zolang ik maar van de knoppen af blijf en alleen mijn bek hier en daar een douw hoef te geven.”

Meer info op www.538dancedepartment.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws