Nightlife Circus

Partyscene Redactie | 1 november 2011
headlines

Nightlife Circus maakt de volledige line-up voor oud en nieuw bekend.

ncMet het einde van de zomertijd aanstaande zaterdag dienen de donkere dagen zich weer aan. Donkere dagen die vragen om warmte en natuurlijk het hoogtepunt op oudejaarsavond in de Utrechtse Central Studios: Nightlife Circus. Nog even en het is weer tijd om je zolder door te spitten op zoek naar een gepast, knotsgek kostuum om het nieuwe jaar in te luiden. Elk jaar worden de Central Studios in Utrecht weer omgetoverd tot een echt nachtcircus waar niets, maar dan ook niets te gek is.

Stap in de wereld van acrobaten, jongleurs en vuurspuwers. Beleef een onvergetelijke jaarwisseling met vuurwerk en spektakel. Kaarten kosten t/m 30 november 39,50 euro en vanaf 1 december 45 euro. Als je gebruik maakt van de pendelbus kan je nu ook alvast online een retourtje van 2,50 euro van en naar Utrecht Centraal aanschaffen. De deuren gaan om 20.30 uur open en om 07.00 uur weer dicht. Hieronder de volledige line-up.

Michel de Hey, Secret Cinema, Remy, Erick Eerdhuijzen, Bart Skils, Egbert – live, De Man Zonder Schaduw, Anton Pieëte, Kabale und Liebe, Secret Cinema, Funkerman, Baggi Begovic, Tettero, Erik Heijting

Master of Ceremonies: MC Stretch

Check ook www.nightlifecircus.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws