Mega Swi Swa Swop TubeTube Ruildisko

Partyscene Redactie | 26 oktober 2011
headlines

Op de ‘elfde van de elfde’ begint het carnavalsseizoen. Een betere reden voor Vers Vermaak om juist op deze datum haar grenzeloze creativiteit totaal te etaleren bestaat niet. Alle registers worden in de Sugar Factory opengetrokken tijdens de Mega Swi Swa Swop TubeTube Ruildisko.
ruildisko
De wat? De Mega Swi Swa Swop TubeTube Ruildisko! Het komt ongeveer hier op neer: 1. Je komt verkleed naar het feest (of je verkleed je op het feest met behulp van de aanwezige verkleedspullen. 2. Gedurende de hele nacht zal er te pas en te onpas een ruiljingle worden gedraaid. Als je de ruiljingle hoort, ruil je je outfit met je buurman of buurvrouw. Carnavaleske hilariteit gegarandeerd!

Maar carnaval is natuurlijk niet compleet zonder optocht. De optocht zal bestaan uit Pretty Young Trouble, Job de Wit, SHMLSS, Eric de Man en Maarten Pordon, de praalwagens worden gevormd door Ruilhuisje en Tuut Chips (beide succesvol geweest op o.a. Solar en Dance Valley) in de theaterzaal en Otto Orgel en het meest succesvolle internationale Youtube DJ-duo van het moment in de rookruimte. Dit alles geïnspireerd op de beste uurtjes in Lowlands’ Groovetube.

Als toegift presenteert Vers Vermaak ook nog de 11x11 Loterij: de eerste 121 bezoekers krijgen willekeurig een lootje, en zij met het getrokken cijfer krijgen prijzen en spijzen. Als klap op de vuurpijl: Ruil Je Rot in 11 minuten - elk uur wordt er een verkleedthema bepaald. Wie ‘t binnen 11 minuten voor elkaar krijgt zich zo te verkleden, krijgt een pluim en een borrel.

Voor één mooie avond zal het carnaval van onder de rivieren in de Amsterdamse Sugar Factory het nakijken worden gegeven.

Line-up:

Eric de Man

Pretty Young Trouble (Boemklatsch, DumDum)

SHMLSS (Electronation, Apenkooi)

Job de Wit (22Tracks, DJ Broadcast)

Maarten Pordon (Symphonica Electronica)

Ruilhuisje presents Ruildisco

Tuut Chips presents Swi Swa Swop Gala

Otto Orgel (rookruimte)

Het meest succesvolle internationale Youtube DJ-team van het moment (rookruimte)

Legendarische 11x11 Loterij

Ruil-je-Rot in 11 minuten

Tickets:

11 euro aan de deur

10 euro via versvermaak.nl/tickets

LET OP: Vanwege het officiële begin van carnaval op 11-11-2011 om 23:11u is er van 23:11u tot 00:00u gratis entree voor alle dwazen en gekken die verkleed komen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws