Paradise

Partyscene Redactie | 25 oktober 2011
headlines

Fedde Le Grand staat op woensdag 26 oktober in het voorprogramma van Coldplay.

Fedde Le Grand treedt op in het voorprogramma van Coldplay voorafgaand aan het ‘Unstaged’ concert op de Plaza del Toros de las Ventas in Madrid op 26 oktober a.s. De show van Coldplay wordt geregistreerd door filmmaker en fotograaf Anton Corbijn en is live te zien op Youtube.

fedde le grand

Voor Le Grand is het een droom die uit komt. “Dit is de eerste keer dat een Nederlandse DJ wordt uitgenodigd door zo’n wereldband. Het is een enorme eer. En tegelijkertijd voelt het als een logische volgende stap. In mijn muziek zoek ik altijd naar spannende nieuwe verbindingen. Verschillende elementen die samen toch één geheel vormen. Dat hoor je ook terug in de remix die ik maakte van het Coldplay nummer 'Paradise'.”

Le Grands show volgt op de remix die hij maakte van Coldplays ‘Paradise’. Daarmee bereikte hij deze week, direct na verschijning de nummer 1 notering op de invloedrijke download website Beatport. In de jaarlijkse DJ Mag Top 100 DJ’s verkiezing, tijdens het Amsterdam Dance Event steeg Le Grand vorige week van de 21e naar de 14e plaats.

Meer info op www.feddelegrand.com.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws