Crowd Control: World of house music

Partyscene Redactie | 27 oktober 2011
headlines

Reis 10 december mee met Vato Gonzalez door de wereld van house music in de Matrixx.

Op zaterdag 10 december pakt Vato Gonzalez groots uit met zijn nieuwe Crowd Control concept in de Matrixx te Nijmegen.  Verwacht een grote productie met een bombastische lichtshow en spetterend entertainment. Vato Gonzalez: “Toen ik enige weken geleden in Engeland was voor een award show, kreeg ik van mijn boekingskantoor in Londen te horen waar ik de komende maanden allemaal naar toe ga. Zaterdag 10 december wil ik mijn Nederlandse fans een voorproefje geven van de reis die ik ga maken, die natuurlijk in Nederland start. Ik kan nog niet alles verklappen, maar het wordt een hele wilde reis!”

flyer

Na de succesvolle eerste editie van Crowd Control april dit jaar, pakt Vato Gonzalez in feestmaand december opnieuw grootst uit. Tijdens deze editie neemt Vato Gonzalez je gedurende een exclusieve 4-uur solo set mee op een ware wereldreis, die start in Nederland en via Brazilië en USA uiteindelijk in de UK eindigt, waar Vato Gonzalez op dit moment grote successen geniet. Zo scoorde hij eind juni zijn eerste Top 10 hit in Engeland met ‘Badman Riddim’; een plaat die vervolgens voor twee ‘Urban Music Awards’ genomineerd werd. Verwacht een verfrissende, volwassen sound, die met veel nieuwe Vato Gonzalez producties en remixes doorspekt zal zijn.

De avond wordt geopend door Bjorn V, die samen met Vato Gonzalez de plaat ‘Maison Croyable’ heeft gemaakt, waarna Sandro Silva het roer overneemt. Naast evenementen is Crowd Control ook een podcast en platenmaatschappij, die muziek uitbrengt van Vato Gonzalez zelf, maar ook van aanstormende talenten. Zo is de eerste release, ‘Live your life’ van Dyna, inmiddels een feit. Wil je die release hebben, mail voor 10 november een foto van jouw aangekochte tickets naar crowdcontrol@muzikology.com en ontvang de eerste release gratis. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws