Releaseparty 2000 Miles

Partyscene Redactie | 25 oktober 2011
headlines

De releaseparty van Vinylized 2011 winnaar Don Ruijgrok vindt plaats op 24 november.

Don RuijgrokAfgelopen zaterdag kreeg Don Ruijgrok, de winnaar van Vinylized 2011, het eerste exemplaar van zijn winnende release overhandigd van labeleigenaar Paul Hazendonk (Manual Music). De EP van Don Ruijgrok, 2000 Miles, bevat niet alleen de gelijknamige winnende track, maar ook remixes van Mladen Tomic, Locomatic en Zoutman. Vanaf vandaag is de EP overal verkrijgbaar, ook digitaal bij onder andere Beatport en iTunes.

De release van 2000 Miles op vinyl en digitaal is onderdeel van het prijzenpakket voor de winnaar van Vinylized 2011. Ruijgrok kon in de studio van SAE Institute zijn track afmixen en masteren onder begeleiding van engineer MarcoAntonio Spaventi. Verder krijgt Ruijgrok studio-uren met engineer bij SAE Institute en stelt UDG een producersbag beschikbaar.   

De release wordt nog eens gevierd op donderdag 24 november in club AIR tijdens Cookie Club met een showcase van Don Ruijgrok en de overige vier finalisten van Vinylized 2011, DarkDive, Détaché, Flavourables en J Smyls. De avond wordt afgesloten door dj Paul Hazendonk. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 04.00 uur. Tot 00.00 uur is de entree gratis, daarna betaal je 9 euro. Vinylized werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door de GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. Met Vinylized wil GRAP Nederlandse dance producers de kans geven om hun muziek onder de aandacht te brengen van publiek, media en muziekindustrie.

Surf naar www.vinylized.net voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws