Pleeground Festival

Partyscene Redactie | 27 oktober 2011
headlines

Het Pleeground Festival vindt plaats op 29 oktober in het centrum van Eindhoven.

De Dutch designweek brengt meer met zich mee dan kunst, trends en ontwikkelingen. Het brengt de stad in extase en zorgt ervoor dat bezoekers vele mogelijkheden hebben om de opgedane inspiraties tijdens de designronde mee te nemen naar de nacht, bij een van de creatieve feestjes die er georganiseerd worden in de omgeving Eindhoven. Een van die feestjes is Pleeground Festival wat op 29 oktober plaatsvindt van 20:00 tot 04:00 uur in Dynamo aan het Catharinaplein in het centrum van Eindhoven. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur.

mightyfools

Pleeground Festival wil zich onderscheiden van de reguliere feestjes door verschillende muziekstijlen, goede artiesten en kunst en cultuur te combineren in een beleving die de bezoeker niet snel zal vergeten. Dit doen zij door een samenwerking aan te gaan met veel jonge organisaties zoals de horeca partijen De Minibar en 'Bagels&Juice' maar ook met evenementen organisaties ' Ik wil Fruit', 'Shit is bangin' en'Nachtlampen'. Voor de beleving zijn de organisaties 'Vang het Licht', de 'wol crew' en creatieve startende ondernemers betrokken om zoveel mogelijk diversiteit neer te zetten.

De diversiteit zit niet alleen in de beleving maar ook in de verschillende muziek genres die worden aangeboden. 'Nachtlampen'de jonge organisatie uit Eindhoven brengt de bezoeker een mengeling van HipHop, Electro en Dubstep door o.a. Boef en de Gelogeerde Aap, Bram van Helden, de Mighty Fools en de Space Pirates te programmeren. 'Shit is bangin'zorgt voor een soulfull HipHop trip met o.a. Diggy Dex en Maximus terwijl 'Ik wil Fruit'een techno Area host waarin diepe techno van ondermeer 'Dimi Angelis'en Eindhovense 'Immer' je meenemen in de laatste uurtjes van de nacht.

De vierde area in het atrium van Dynamo brengt alle muziekstijlen tezamen in een perfect gemixte programmering met daaromheen alle creatieve activiteiten om meerdere zintuigen tegelijkertijd te prikkelen.

Check ook www.pleeground.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws