Incorrect Music & Definitive Recordings

Partyscene Redactie | 21 oktober 2011
headlines

Anthony Attala en John Acquaviva, eigenaren van Incorrect Music en Definitive Records hebben hun "Incorrect + Definitive” Amsterdam Dance Event Showcase aangekondigd welke gehouden zal worden in Club Home in Amsterdam op vrijdag 21 oktober. Voor dit evenement kunnen online tickets worden gekocht in de voorverkoop via www.clubhome.nl/agenda

“Zo veel in onze industrie vertrouwt tegenwoordig op “cyber relaties”. We merken dat we de relaties met onze fans en andere artiesten over de gehele wereld opbouwen en onderhouden, maar hebben zelden de kans om voor hen op te treden of om andere artiesten waarmee we werken te ontmoeten en muziek en ideeën mee te delen. Dat is waar het Amsterdam Dance Event daadwerkelijk om draait; het verenigen van individuen die een muzikale connectie hebben. Dat en het hebben van een fantastische tijd natuurlijk!” Zegt Incorrect Label directeur Anthony Attala.

ade club home

De complete lijst van de 14 acts voor de “Incorrect + Definitive ADE showcase is als volgt:

Anthony Attalla

Da Fresh

Christian Cambas

Dirty Harris

Ivan Pica

John Acquaviva

Jonty Skrufff

Matt Herdman

NDKj

Olivier Giacomotto

Roy Rosenfeld

Saeed Younan

ThreeSixty

Uto Karem

Toegangsprijs is 10 Euro voor 01.00 uur :: 15 Euro na 01.00 uur :: Gratis voor ADE pashouders

●             Friday, October, 21st 2011

●             Club Home (Rembrandtplein Square :: Amsterdam Centre

●             FREE Admission w/ ADE Badge

●             10 Euros From 23:00 – 01:00

●             15 Euros 01:00 – 05:00

●             Wagenstraat 3 :: 1017 CZ :: Amsterdam :: +31 20 620 1375

●             Doors at 23:00

Over Incorrect Music:

Het in Detroit gebaseerde label “Incorrect Music”is door Anthony Attalla opgericht in september 2009. Het idee hiervoor ontstond echter in de winter van 2008 tijdens een speciale en lange studiosessie toen Attalla realiseerde dat hij een collectie tracks in handen had en een uniek geluid dat een thuis verdiende. In plaats van het geijkte pad te bewandelen besloot Anthony een entiteit te creëren dat volledig datgene uitstraalde wat hem in eerste instantie had bewogen om muziek te gaan maken. Incorrect Music is een gevolg van dat idee. Het label nadert haar tweede verjaardag en het blijft nieuwe hoogtes bereiken en gestaag groeien, zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd. De productie wordt geleverd door topartiesten uit de Techno- en Housewereld. Artiesten uit meer dan 20 verschillende landen zijn thuis bij Incorrect Music. Het label zorgt voor een naadloze harmonie tussen donkere underground tech stromingen en soulful house vibes. Incorrect Music kijkt niet zozeer naar wat op een bepaalt moment populair en dus zakelijk erg aantrekkelijk is maar  concentreert zich alleen op het uitbrengen van fantastische muziek Eewig in ontwikkeling….Op een smaakvolle manier een trend-setter.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws