Hét Haarlemse feest van de jaren 90 is terug!

Partyscene Redactie | 21 oktober 2011
headlines

Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit terwijl je bij een vriend(in) zou gaan logeren… Iedereen is er groot mee geworden. Maar 14 jaar geleden bestonden digitale foto’s, iPhones, Blackberry’s, Facebook en Twitter nog niet dus kon je nog schaamteloos je gang gaan zonder dat je de dag erop getagd werd! 

Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen in de jaren 90 op de Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé, een beruchte zaal verstopt achter het huidige DE Cafe in de Zijlstraat. Na ruim 14 jaar vindt op vrijdag 4 november 2011 voor de derde maal een reünie van deze Haarlemse feesten plaats in poppodium Patronaat.
frank nick reunie patronaat 2011
Na twee erg geslaagde edities in 2009 en 2010 wordt er ook dit jaar opnieuw een duik in het verleden genomen. Ook perfect  voor mensen die er vroeger niet bij waren maar wel van een 90s feest houden met louter leeftijdsgenoten! Een uniek feest, want waar anders vind je een knallend feest in Haarlem met partypeople van 25-35 jaar?

Hokjes bestonden niet op deze avond: platen van Anouk, de Vengaboys, Party Animals en dj Jean & Peran gingen hand in hand. Meebrullen op Guus Meeuwis of No Doubt, hakken op DJ Paul, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was.

Elke keer was er een verrassing voor de bezoekers. Zoals een optreden van een piepjonge Alain Clark, een kinky danskooi, film kijken in de achterzaal, de strippende kerstvrouw, gratis knipbeurt op het podium, live het WK kijken op groot scherm, guest dj’s als Jurgen (Better of Alone) en Mark van Dale (Waterverve), een natte editie in zwembad Groenendaal, of de editie met de Veronica Drive In Show. Elke scholier van het Mendel College, Sancta Maria, Hageveld, Kennemer, ECL en Stedelijk die van een feestje hield was erbij!

Op vrijdag 4 november zal je naast foto’s, flyers, muziek en video’s van deze geweldige tijd ook oude bekenden tegenkomen. Wellicht zijn sommige al getrouwd, hebben een kind en zijn verhuisd. Maar misschien vind je je oude vlam terug na al die jaren of kom je oude schoolgenoten tegen die je al jaren uit het oog bent verloren. Was je er vroeger niet bij? Dan kan je alsnog genieten van het beste uit de 90s en nieuwe mensen leren kennen!

Dit jaar is er naast een nieuwe verrassing ook interactie, in de vorm van een potje Happy Hardcore Karaoke aan het begin van de avond: www.facebook.com/happyhardcorekaraoke Dit betekent lekker hard gaan meezingen met de klappers uit je jeugd en prijzen winnen! Als je nog foto's hebt uit die tijd, zet ze op www.frankennick.hyves.nl/fotos of facebook want de leukste foto’s verdienen vrijkaarten!

Om in de stemming te komen kan je vast de compilatie van vorige jaar checken op Youtube  

Dus trek je strakke Levi’s broek of naveltruitje van weleer aan, neem een slok Passoa of Malibu en spring op je fiets naar het Patronaat vrijdag 4 november!Frank & Nick present reünie #3
Vrijdag 4 november
22:00 - 04:00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Voorverkoop: 10,- via Patronaat.nl of een Primera winkel in de buurt
Deurverkoop: 12,-
Minimumleeftijd: 21
www.frankennick.hyves.nl

Facebook

Eventpage


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws