Click ADE afterparty

Partyscene Redactie | 20 oktober 2011
headlines

Traditiegetrouw komt Click weer met haar jaarlijkse ADE afterparty in Club Home.

Traditiegetrouw zet Click haar jaarlijkse ADE spektakel in de binnenstad van Amsterdam voort in het intieme en heerlijk ‘onder-onse’ club Home. Direct na de totaal uitverkochte Click ADE editie van dit jaar komt daar alles behalve verandering in. Click zal in de Westerunie al voor non-stop vuurwerk zorgen. De op stoom gebrachte liefhebbers vinden vanzelf hun weg naar club Home, waar het feest tot na het middaguur voortgezet zal worden.

Christian Burkhardt

Uit Duitsland komen Christian Burkhardt en Einzelkind live performces geven. De producties van Christian Burkhardt vinden de weg naar labels als Oslo, Cocoon, Raum …Musik en Area Remote. In zijn live-sets uit hij zijn obsessie voor ritme en melodie in een veelheid aan lagen en onverwachte wendingen. De brug van Burkhardt naar de andere live topact deze ochtend is niet groot. Samen knalden ze in 2010 hun eerste en scorende album ‘Revolver’ eruit op het eigen label Jax. De heren Miguel Ayala en Arno Völker vormen samen Einzelkind. Een bijzonder duo en naast landgenoot Burkhardt een prikkelende combinatie vormend van 2 eigenzinnige live-acts.

De dames Delicatesse, Ille Bitch, Wouter de Moor, Philip Young en organisator Stefano Richetta zorgen ook voor vlammende sets. Vanzelfsprekend komt er vanuit de Westerunie minstens 1 van de vele klinkende namen mee naar club Home als mystery guest. Spanning en sensatie aan de Amsterdamse grachten op zaterdagochtend 22 oktober voor de officiële Click ADE 2011 Special after. De beste en lekkerste ingrediënten om een smakelijke kers op de  ADE taart te zetten met de enige echte after van het ADE 2011. Het feest begint om 05.00 uur.

Check ook www.clubhome.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws