Smirnoff Nightlife Exchange Project

Partyscene Redactie | 20 oktober 2011
headlines

Spectaculaire line-up voor het Smirnoff Nightlife Exchange Project™ in Amsterdam.

‘s Werelds grootste wodkamerk slaat de handen ineen met talent van over de hele wereld voor een bijzondere nacht op 12 november. Eindelijk mogen we het met iedereen delen. Amsterdam zal op 12 november 2011 voor een epische avond het nachtleven van New York overnemen tijdens het Smirnoff nightlife Exchange Project. Wat je kan verwachten? De aller fijnste tunes van house legend Francois K & de Brothers’ Vibe en een Hip Hop room gevuld met de legendarische tunes van Grandmaster Flash en ‘grote man achter grote namen’ Neil Armstrong.

francois k

Amsterdam gevuld met de beste muziek, de geelste Yellow Cabs en de lekkerste cocktails en dit alles in het prachtige Magna Plaza in hartje Amsterdam. Deze nacht wil je niet missen. Fans kunnen kans maken op kaartjes voor het Nightlife Exchange Project door op de Facebook-pagina van Smirnoff (http://on.fb.me/ruFPAO) hun ideeën en suggesties te delen over de origineelste aspecten van het nachtleven in hun land. Smirnoff is het drankenmerk met wereldwijd de grootste community op Facebook en er zijn inmiddels dan ook al bijna 10.000 ideeën ingestuurd. Denk aan lokale cocktailrecepten, dansjes, muziekgenres en stylingtips.

Jouw ingezonden idee kan grote gevolgen hebben, Smirnoff geeft een onvergetelijke reis voor twee personen naar New York City weg, inclusief vliegreis, hotel en exclusieve VIP tickets voor het Nightlife Exchange Project.

Kijk voor meer info en om je ideeën te droppen over jouw meest spraakmakende nach op http://on.fb.me/ruFPAO.

Partyscene mag 2x2 kaarten weggeven voor het event op 12 november. Winnen doe je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws