Let the singer be heard

Partyscene Redactie | 18 oktober 2011
headlines

Body Music & Code Red Recordings present: Let The Singer Be Heard in Club Home.

Body Music doet al een aantal jaren mee aan het Amsterdam Dance Event. Dit jaar gaat Body Music een stapje verder. In een gezellig gesprek met Risksoundsystem en DJ Spen kwam het idee om iets speciaals te doen en werd Barbara Tucker gebeld of ze mee wilde doen. Het resultaat: Let the singer be heard! Een concept van Barbara Tucker wat ze jaarlijks met veel succes doet tijdens de Winter Music Conference in Miami in maart. Dit wordt het vocal house event van het jaar. Het event vindt plaats in Club Home.

dj spen

Het draait deze avond voornamelijk om vocalisten, met de muzikale begeleiding van Risksoundsystem en DJ Spen. Een paar wereldtoppers zijn erbij, waaronder de man met de meest soulvolle en warme stem ter wereld, Marc Evans. Net als Spen is ook Marc Evans lid van de legendarische house-band “The Muthafunkaz”. Met grote hits als “The Way You Love Me” en “Given Me Joy” en talloze andere producties en remixen zijn The Muthafunkaz absolute wereldtop als het gaat om soulful house. Kippevel gegarandeerd!

En er is meer, “The first Diva Of House” Barbara Tucker, met talloze house anthems op haar naam als “Beautiful People, “I Get Lifted” en “Most Precious Love” neemt haar hartsvriendin Dawn Tallman mee, “The Queen of Gospel Energy”. Last but not least, de wereldberoemde Robin S is er ook bij en zal onder andere de wereldhit “Show me Love” live doen.

In de bovenzaal staan ook absolute toppers. De Engelse house legende Phil Asher, superproducer Atjazz, Nederlands multitalent Rancido & de upcoming Ezel uit de Dominicaanse Republiek. Atjazz heeft laatst met SummerDanceForever de Paradiso op zijn kop gezet en gaat dat nu in een kleine en erg intieme zaal doen! Rancido is als resident van Body Music een graag geziene gast en staat altijd garant voor dope beats. Verder zijn onze Italiaanse vrienden van Spellband erbij die onlangs releases op Code Red Recordings en Vega Records hadden. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Check ook www.clubhome.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws