Launchparty Dutch House Collective

Partyscene Redactie | 14 oktober 2011
headlines

In de week van 17 oktober staat Amsterdam weer in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE), een 5-daags festival met 130.000 festival bezoekers van uit de hele wereld.
dutch house collective ade
Tijdens ADE 2011 vindt op 20 oktober de officiële launch party plaats van Dutch House Collective, een formatie bestaande uit 3 DJ’s die elkaar aanvullen, uitdagen en daarmee een speelse afwisseling creëeren met groovy, progressive en funky house! Speciaal voor de launch party wordt Dutch House Collective tijdens deze Amsterdam Dance Event Special ondersteund door Glenn Helder (live percussion) en Saxy Mr. S (live saxophone).

Dutch House Collective onderscheidt zich door de verschillende stijlen van de DJ’s die zij op de juiste manier met elkaar weten te combineren zodat de sfeer in de club de gehele avond weergaloos is.

Roland Verniers, DJ Eluxury en DJ Sebass vormen deze avond Dutch House Collective. De belangrijkste passie hebben ze gemeen… muziek! Deze knallende ADE avond wordt aangevuld met twee top DJ’s van Nederlandse bodem.

C-Jay start de avond met progressive house. Draaien in clubs in binnen- en buitenland en festivals als Impulz en Dance Valley doet iedereen genieten van de beats en sounds. Onlangs is zijn nieuwe album ge-released: Forever Now (label: Plusquam Records).

Aansluitend zal DJ José de zaal vullen met zijn bekende stijl; hits als Hesitate en House of Justice, welke zijn geproduceerd door DJ Jose, worden nog steeds door (inter)nationale artiesten geremixed.

Timetable:
19.00u - C-Jay (Plusquam Records)

21.00u - DJ José (Zapp Recordings)

22.30u - Dutch House Collective ism Glenn Helder en Saxy Mr. S

Locatie: De Lax – Weesperzijde 190 (achter het Amstelstation), Amsterdam

Datum: 20 oktober 2011

Entree: Gratis

Info: www.dutchhousecollective.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws