ICONS by Elite Model Look & NL Confidential

Partyscene Redactie | 12 oktober 2011
headlines

Op vrijdag 14 oktober wordt in bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de grote winnares van de Elite Model Look 2011 gekozen. Een bijzondere avond met een speciale afsluiting, want na afloop presenteert Elite Model Look samen met NL Confidential: ICONS, the exclusive afterparty where Fashion meets Nightlife and Haute Couture meets Stylish Decadence. De monumentale Amsterdamse Stadsschouwburg biedt een stemmig decor aan zowel de grand finale, als de unieke afterparty in het thema Sophisticated 70’s.
icons nlconfidential 2011
Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell and Karen Mulder: deze iconen zijn allemaal ontdekt door het legendarische Elite Model Management. De overwinning van de Nederlandse winnares wordt in Amsterdam gevierd met een bruisende afterparty in teken van fashion & glamour: ICONS, by Elite Model Look & NL Confidential

NL Confidential is een ‘high end & by invite only’ partyconcept hosted by The Fabulous Shaker Boys en evenementenorganisatie SyndiQate. Keer op keer kiezen zij een magische locatie die bijdraagt aan de exclusieve party sfeer. Voor deze bijzondere samenwerking opent de monumentale Amsterdamse Stadsschouwburg haar deuren. Een locatie die de sfeer en allure van het thema en dresscode Sophisticated 70’s versterkt.

Tickets

De early bird kaarten zijn ondertussen uitverkocht maar je hebt nog kans om deze nacht mee te maken. Maar wacht niet te lang, want over slechts een paar dagen wordt er afgetrapt in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Het uiterst exclusieve NL Confidential past op deze vierde editie een strikt deurbeleid toe. Om erbij te zijn dien je je op www.nlconfidential.com aan te melden. Slechts een selecte groep uitverkorenen ontvangt een uitnodiging voor deze happening ICONS, afterparty by Elite Model Look & NL Confidential.

Na een uitnodiging bemachtigd te hebben kunnen de genodigden zich voorbereiden op een magistrale avond waarop hun hoge verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. Nadat de deuren openen om 22.00 verzorgen de DJ's en spannendste live acts het amusement en krijgen gasten de kans te mêleren met gelijkgestemde individuen.

Line Up

The ICONS line up is bekend! Vika Kova start de avond op met haar sexy grooves en zwoele vocalen. The fashionable ladies Claire en Sheila Hill zullen de decks daarna met charme overnemen. Het classy DJ duo Fem-K & Eno-C zullen iedereen naar een hoogtepunt stuwen zodat Brian S de zaal met de handen in de lucht kan laten eindigen!

Dresscode

Wondering what to wear? Inspiratie voor de Sophisticated 70s dresscode vind je op de foto’s op www.facebook.com/nlconfidential

Goodiebag

Ook staat er voor alle bezoekers een goodiebag in stijl klaar om meegenomen te worden. Bovendien is deze goodiebag meer waard dan de entreekaart zelf.

VIP arrangement

Wil je compleet in de watten gelegd worden met een VIP arrangement? In een aparte ruimte met schitterend uitzicht over de dansvloer is er een beperkt aantal VIP tafels verkrijgbaar waar het je aan niets zal ontbreken. Voor meer informatie: leendert@nlconfidential.com

“I love my engagement ring, it’s the only thing I wear to bed”

Naomi Campbel

ICONS afterparty by Elite Model Look & NL Confidential

Vrijdag 14 oktober 2011

22.00 - 04.00 uur

Stadsschouwburg Amsterdam

Line up: Claire & Sheila Hill, Vika Kova, Fem-K & Eno-C, Brian S

Kaarten voor de afterparty zijn te bestellen via www.nlconfidential.com. Kaarten in de reguliere voorverkoop bedragen EUR 35,-. Daarnaast zijn er 35 VIP tafel arrangementen.

Voor meer informatie check www.nlconfidential.com: Mensen met een Iphone of Android worden automatisch op de speciale ICONS, by Elite Model Look & NL Confidential webapp overgezet.

www.facebook.com/nlconfidential

www.twitter.com/nl_confidential  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws