Ricky Rivaro stopt met draaien

Partyscene Redactie | 11 oktober 2011
headlines

Na tien jaar draaien houdt Ricky Rivaro het voor gezien achter de decks.

ricky rivaroNa een tien jaar durende, muzikale reis door de nationale en internationale clubscene bergt Rik de Vries, beter bekend als Ricky Rivaro, zijn USB-sticks en CD’s voor altijd op. Ricky Rivaro beëindigt per 31 december zijn carrière als DJ om zich volledig te kunnen concentreren op een nieuwe uitdaging, zijn nieuwe bedrijf ‘WoW’, wat staat voor ‘World of Wallpapers’.

Vanaf 31 december verruilt Ricky Rivaro de draaitafels in voor een bureau in een Amsterdamse kantoorruimte, als hij zich volledig zal richten op zijn nieuwe jongensdroom ‘World of Wallpapers’. Het huidige succes van dit jonge project zorgt ervoor dat een combinatie met het nachtleven als DJ niet meer mogelijk is. De dagen werden simpelweg te kort voor Rik om te kunnen blijven doen wat hij als nuchtere, maar ondernemende geest het liefst doet; innoveren.

Ondanks dat Rik niet meer op de voorgrond van de Nederlandse clubscene te zien zal zijn, laat hij deze grote passie toch niet volledig los. Zijn tijd als boegbeeld van de immens populaire Beachclub Bloomingdale komt nu aan een eind, maar als A&R manager bij het wereldwijd gerenommeerde Defected, blijft hij actief op zoek naar nieuwe muziek en aanstormend talent. Daarnaast hoopt hij met het afscheid van Ricky Rivaro ruimte te creëren voor de vele talentvolle DJ’s dat Nederland te bieden heeft. Ricky Rivaro is nog tot 31 december te boeken via Ace Agency.

Check ook www.rickyrivaro.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws