Pressure

Partyscene Redactie | 23 november 2011
headlines

pressureSinds vrijdag 14 oktober heeft Haarlem eindelijk de wekelijkse clubavond die het verdient: Pressure in Club023! Een spiksplinternieuwe en volwassen avond met dito artiesten.

En dat betekent elke vrijdag exotische cocktails, fijne modellen achter de bar,  veel champagne en uiteraard de beste house DJ’s die Nederland kent! Wat dacht je van Gregor Salto, Michael Mendoza, Don Diablo, Skitzofrenix en Marc Benjamin? Daarbij is de avond laagdrempelig gehouden, want voor slechts 10,- euro ben je binnen. En met Funktion One als geluidsinstallatie en een totaal vernieuwde Club023 is een trip naar Amsterdam nu niet meer nodig als je van lekkere house houdt. En wil je meer exclusiviteit dan kan je een VIP deck boeken voor 4 personen.


Op www.facebook.com/pressurefridays en www.club023.nl kan je de laatste info, acties en de line ups van de komende tijd checken. Word fan want dan maak je kans op mooie prijzen.

Pressure
Elke vrijdag
23.00 – 04.00
Club 023, Smedestraat 31, 2011 RE Haarlem
Muziek: house, progressive, techhouse
Deurverkoop: 10,-
VIP deck: Inclusief bediening , 1 fles champagne, fles sterke drank naar keuze en 10 mixers en directe VIP ingang 500 euro per 4 personen. Boeken via vipdeck@club023.nl  
Minimumleeftijd: 18 jaar, geldig ID verplicht
Zorg dat je fashionable gekleed bent en maak de doorbitch happy
18+ ID verplicht!

Vrijdag 25 november: Quintino, Guilliano, Lucien Foort, Michel Lima b2b Andy Jones, MC Dan Stezo


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws