Mauro Picotto

Partyscene Redactie | 6 oktober 2011
headlines

De Italiaanse techno koning Mauro Picotto komt op 15 oktober naar Poema.

Zaterdag 15 oktober is het zover. Mauro Picotto, de Turijnse DJ / producer die al meer dan 20 jaar in het vak zit, komt naar Utrecht in het kleine, intieme Poema! Mauro Picotto heeft alles gedaan wat je kunt doen als DJ / Producer. Hij won verschillende awards en heeft overal ter wereld gedraaid. Afgelopen zomer kwam zijn album TwentyEleven uit, een album die door topdj’s van over de hele wereld positief is ontvangen. Naast het uitbrengen van zijn album vernieuwt Mauro Picotto zich op allerlei mogelijke manieren.

mauro picotto

Mauro Picotto is één van de weinige crossover artiesten van mainstream trance naar underground techno en tech house die tegenwoordig nog hoge ogen gooien bij een zeer breed publiek. Dat hij in het eerste gedeelte van het najaar naar Poema komt voor een drie uur durende set, mag daarom als unicum worden gezien. De uit Italië afkomstige Leon (Viva Music, Cecille) zal naast Mauro Picotto ook een leidende rol innemen in het geheel van de avond. Als DJ nog een onbekende kop, als producer één van de populairsten onder de knallende house DJ’s. Producties als ‘Like This Like That’, ‘Body Monster’, ‘Stars’, ‘Brighter Days’ rocken de clubs en festivals van Nederland al ruim anderhalf jaar. Tijd om deze man in de schijnwerpers te zetten en Utrecht kennis te laten maken met de toekomst van house: Leon!

Voordat deze Italiaanse house en techno muzikanten aan bod komen, zullen de Utrechtse jonge boys Lorenzo Lopez & De F van Funk (beiden lid van de groep Kaskrakers) de club dansgereed maken voor een lange nacht losgaan en zweten. Kaarten kosten 12 euro.

Check ook www.clubpoema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws