Exxellent

Partyscene Redactie | 6 oktober 2011
headlines

Matrixx viert het 10-jarig bestaan op 5 november met Laidback Luke.

laidback lukeHet kan niemand ontgaan zijn dat Matrixx dit najaar haar tiende verjaardag viert. De regelmatig tot beste club van Nederland verkozen danceclub geeft ter ere van deze mijlpaal vijf fantastische feesten. Een hele dikke Exxellent neemt je op 5 november mee langs tien jaar Matrixx en 10 jaar house met Laidback Luke, Shermanology, Roog, Billy the Klit, Luciën Foort, Indiana en MC Gee.

Laidback Luke werd in de beginjaren ook wel het vierde lid van de Swedish House Mafia genoemd. Sindsdien werkte hij onder anderen samen met Diplo, The Black Eyed Peas, Tiësto, Dizzee Rascal, Depeche Mode, Mstrkrft en David Guetta. Kortom: Laidback Luke is een wereldster die nog maar zelden in Nederland draait. Matrixx is er daarom ook trots op dat hij het10-jarig bestaan van zijn favoriete Nederlandse club (Clubjudge Magazine) tijdens Exxellent komt vieren.

Tien jaar Matrixx betekent ook bijna tien jaar house in de Matrixx. Een DJ die er vanaf het eerste moment bij was en de eerste Exxellent avonden vorm gaf is Roog. De drager van de soulful house en Defected sound in Nederland mag samen met 'oudgedienden'Luciën Foort en MC Gee op een nostalgische avond als 5 november niet ontbreken. Van een jongere generatie, maar ook al een tijdje meedraaiende, zijn Shermanology en Billy the Klit. Shermanology is een vocaal drieluik van drie zeer getalenteerde leden van de familie Sherman. Billy the Klit staat bekend als de rebelse badboy van de dancescene. Samen met de jongste Matrixx resident Indiana vertegenwoordigen zij de Generatie X (of liever XX) van de housewereld.

Check ook www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws