Gramdioos

Partyscene Redactie | 4 oktober 2011
headlines

Op 8 oktober barst de Industriële revolutie los tijdens Gramdioos.

Het keerpunt is nabij, 8 oktober zal de industriële revolutie in de Alkmaar los barsten en dan zal de Gramdioos Machine met een hels kabaal weer op stoom worden gebracht. Vanaf 22:00 de fabrieksdeuren openen en zal je kunnen in klokken om onder het genot van alleen de vetste arbeidsvitaminen te werken tot het zweet van je lichaam gutst en je spieren verzuurd zijn. Daar zullen de volgende voormannen hoogstpersoonlijk voor zorgen.

hermanez

Hermanez is de headliner van deze editie. Hij zal laten horen waarom België het eerste geïndustrialiseerde land van Europa was met zijn massaproductie van Tracks die de Victorie Locomotief laat versnellen tot zij niet meer te stoppen is. Darko Esser luistert als een ware Karl Marx naar je geschreeuw en zal het tempo nog eens opvoeren met beats die de doorsnee staal walserij laten lijken op een stilte coupe tijdens senioren dag.

Jeff Moore weet zich als geen andere te navigeren in de dieptes van de aarde. Uit de donkere krochten van de oneindige tunnels voert hij een bergen kolen aan die de stoommachines de gehele avond van brandstof voorzien. Boven zal de Digitale Revolutie zijn intreden doen. Daar pompen de Harde Baas, Ongeoliede Machine en De Sluwe Vos. Hun sound 60 mhz op om hiermee, na een totale defragmentatie, het moederboard volledige te configureren en de beats langs 'The purple thing stuck on the Mainframe' door de soundcard naar buiten te pompen tot de Windows eruit vliegen.

Dus steek je in die fabriekswaardige kleding en wees niet bang om vieze handen te krijgen want ook dit keer zorgen Nr9 en Kinki kappers dat jullie intensieve arbeid wordt beloond. Want de beste verklede man en best verklede vrouw krijgen ieder een waardebon ter waarde van zeven maal het gemiddelde maand inkomen van een fabriekswerker in de achttiende eeuw (50,- euro) te besteden bij Nr9 en een Make-over van de Kinki kappers.

Check ook www.3gram.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws