Time Warp NL line-up compleet

Partyscene Redactie | 28 september 2011
headlines

Time Warp NL heeft haar line-up compleet. Met laatste toevoegingen Richie Hawtin, Luke Slater, Gerd Janson en Tommy Four Seven kan er gerust gesproken worden van een ultiem programma, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. Kortom, laat de voorpret beginnen!
time warp nl 2011
Nederland staat de grootste techno indoor-rave van 2011 te wachten. Geschoeid op Duitse leest strijkt technofeest Time Warp voor de vierde keer neer in de lage landen, ditmaal voor het eerst in de Brabanthallen, Den Bosch, waar een in alle opzichten grensoverschrijdend evenement staat gepland. Zes areas, waaronder twee gloednieuwe areas, innovatieve licht- en lasershows, unieke podium designs en het Time Warp-debuut voor de legendarische Britse act Underworld -er staat wat te gebeuren.

Usual suspects

Ook de line-up is een sterke afspiegeling van de jaarlijkse moedereditie in Mannheim. Usual suspects als Sven Väth, Loco Dice, Marco Carola en Karotte zijn allemaal van de partij, nu aangevuld met nog zo'n grootheid die eigenlijk altijd van de partij is: Richie Hawtin. De Minus-baas zal op Time Warp NL uiteraard een show doen zoals je dat van hem gewend bent, diep en futuristisch.

Eveneens van de partij is de Britse cultheld Luke Slater, sinds de jaren 90 al leverancier van eigenzinnige techno en met zijn alter ego Planetary Assault Systems nog altijd een heilige in technoland. Verder zijn de techno van Tommy Four Seven, een populaire telg uit de CLR-stal van Chris Liebing (uiteraard ook van de partij deze avond), en de met disco gevulde house van Duits dj Gerd Janson te horen in de Brabanthallen.



Check hier de trailer!

Technologische hoogstandjes

Naast een line-up die in technohemel lijkt te zijn gemaakt staat het zalencomplex in Den Bosch ook andere technologische hoogstandjes te wachten. Zoals Time Warp betaamt komen deze nacht wederom de meest waanzinnige podium designs en lichtshows voorbij. Geen loze woorden, weten de vaste Time Warp-gangers, elke editie van het evenement is doorgaans een staaltje visuele vernieuwingsdrift.

Wat beeldmateriaal betreft worden de nieuwste technieken toegepast. VJ-collectief Markos zal met een heel team aan de slag gaan in alle zes zalen, hier en daar werkend met speciale 3D-Projecties en de meest baanbrekende visuals.

Zoals gezegd, de voorpret kan beginnen. Check hiervoor de trailer en vergeet je niet aan te melden op de Evotions Facebook om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Meer informatie op www.time-warp.de Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 60 excl fee. via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws