Jitters kick off

Partyscene Redactie | 27 september 2011
headlines

Jitters loungeclub is een nieuw concept in Nieuwegein, met Bingo Players voor de kick off.

Jitters is niet groot maar pakt wel groots uit. Klasse en luxe staan hoog in het vaandel bij Jitters, maar nog belangrijker is de huiskamer sfeer die er heerst. Het idee van het concept is ontstaan door veel te grote zalen met veel te veel mensen. Bij Jitters zal je worden beloond als je een kaartje hebt gekocht. Ieder die op de Jitters specials komt, zal daar alleen zijn omdat diegene voor de volle 100% van de sound van deze artiest houdt. Loungclub Jitters bevindt zich in Nieuwegein.

bingo players

Om de opening van Loungeclub Jitters te vieren, zijn er zes specials gepland. Op alle zes de specials zullen de meest gewaardeerde artiesten van dit moment aanwezig zijn. Elke special heeft een ander thema en is dus een feest op zich. De eerste Jitters special zal op vrijdag 28 oktober plaatsvinden. Niemand minder dan de Bingo Players zullen deze aftrap voor hun rekening nemen. De Bingo Players zijn momenteel internationaal veel onderweg en hebben een gaatje gevonden om 90 minuten te knallen tijdens de grand opening van Jitters loungeclub op 28 oktober.

Er zijn maximaal 120 kaarten voor deze specials beschikbaar dus wees snel! De deuren zullen voor de specials opengaan om 22:00 en de kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Aan de deur betaal je 20 euro. Mensen die op de Jitters specials aanwezig zijn, hebben als eerste de mogelijkheid om een kaartje te bemachtigen voor een volgend feest. Dat vindt plaats op vrijdag 25 november, met onder meer Gregor Salto.

Check ook www.jitters.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws