Cocoon @ ADE

Partyscene Redactie | 23 september 2011
headlines

Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie MusyQ in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
cocoon ade 2011
Een van de voordelen van de locatie is dat er een langere uitloop mogelijk is. Op zaterdag 22 oktober gaat het maar liefst tot negen uur in de morgen door. De voet gaat dan ook van het rempedaal om ‘Immer Gerade Aus’ een gat in de ochtend te feesten.

Cocoon opperbaas Sven Vath ontbreekt natuurlijk niet. Hij beleeft dit jaar zijn 30-jarig bestaan achter de draaitafels. Met een zongebruind gelaat na een hete Ibiza zomer in club Amnesia, grijpt Vath drie intense uren aan om zijn pleidooi voor vinyl muzikaal kracht bij te zetten. En hij staat daarin niet alleen.

Onur Özer stond op 17 juli nog op het strand van Bloemendaal aan Zee met zijn Duitse Cocoon vrienden en komt nu de hoofdstad op stelten zetten. Frank Lorber uit technostad Frankfurt is één van de oer-leden van Cocoon en reeds 20 jaar muzikale vertrouweling van Väth.

Landgenoot Olivier Weiter pakte dit jaar meerdere dikke boekingen en produceerde op het scherpst van de snede, waardoor hij niet alleen qua achternaam Wunderbar op het affiche past. Voor sfeerbeheerder Frenk Wiersma geldt na zijn fijne draaidebuut in de Frankfurtse Cocoon spaceshuttle eigenlijk maar één ding: welcome to the club!

In de tweede zaal houdt de Amsterdamse  kwaliteitsstal We Are E open huis en stuurt het een droomteam op pad. Het is serieuze business met deze Hollandse showcase in Amsterdam-Oost, jullie aangeboden door de We Are E members Daniel Sanchez, Darko Esser, Gideon Bouwens en de live-traktaties Rauwkost en Arjuna Schiks. 

Kaarten voor Cocoon ADE zijn nu verkrijgbaar via www.evotions.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws