Oktoberfest ook in Nederland populair

Partyscene Redactie | 23 september 2011
headlines

Op 30 september en 1 oktober 2011 krijgt Haarlem een eigen variant van Oktoberfest. In een grote biertent op het Klokhuisplein op het terras van Brasserie van Beinum zal een groot feest losbarsten in de van oorsprong Duitse traditie.
Duitse Disco Bingo
Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het begint halverwege september en eindigt op de eerste zondag in oktober. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan zes miljoen mensen bezocht. Zoals traditioneel op Oktoberfest zal ook iedereen in Haarlem worden gevraagd in klederdracht te verschijnen. Het bier, dat geschonken wordt in grote bierpullen, zal genuttigd worden onder het genot van traditionele muziek en het eten zal ook geheel in Beierse traditie worden geserveerd. Ook voor de dames is er, behalve bier, een passend drankje verkrijgbaar.

Duitse Disco Bingo
Naast grote lange tafels en schlagers kan je meer verwachten, zo als een Duitse Disco Bingo show met ganz tolle grappen en tunes als Nein Mann en Ich Bin Wie Du! Bij zijn is meemaken! Check www.disco-bingo.com of www.facebook.com/discobingoparty en feest mee met dj's Flexmeister F en Bob Wisman!

inspiratie voor outfits

Kaarten

De kaarten voor dit unieke evenement, want nog niet op deze manier georganiseerd in Haarlem, kunnen worden gekocht op de website: www.oktoberfestklokhuisplein.nl welke direct linkt naar een actiepagina op Facebook. Hier vind je het event op Facebook.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor een gehele dag en kaarten voor alleen het avond programma. Voor meer informatie, programmering en inspiratie kan iedereen terecht op www.oktoberfestklokhuisplein.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws