ICONS

Partyscene Redactie | 21 september 2011
headlines

Op 14 oktober wordt in bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de grote winnares van de Elite Model Look 2011 gekozen. Een bijzondere avond met een speciale afsluiting, want na afloop presenteert Elite Model Look samen met NL Confidential: ICONS, the exclusive afterparty where Fashion meets Nightlife and Haute Couture meets Stylish Decadence. De monumentale Amsterdamse Stadsschouwburg biedt een stemmig decor aan zowel de grand finale, als de unieke afterparty in het thema Sophisticated 70’s.
ICONS by Elite Model Look and NL Confidential
Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell and Karen Mulder: deze iconen zijn allemaal ontdekt door het legendarische Elite Model Management. De overwinning van de Nederlandse winnares wordt in Amsterdam gevierd met een bruisende afterparty in teken van fashion & glamour: ICONS, by Elite Model Look & NL Confidential.

ICONS, by Elite Model Look & NL Confidential
NL Confidential is een ‘high end & by invite only’ partyconcept hosted by The Fabulous Shaker Boys en evenementenorganisatie SyndiQate. Keer op keer kiezen zij een magische locatie die bijdraagt aan de exclusieve party sfeer. Voor deze bijzondere samenwerking opent de monumentale Amsterdamse Stadsschouwburg haar deuren. Een locatie die de sfeer en allure van het thema en dresscode Sophisticated 70’s versterkt.

Iedereen die iets betekent geeft act de présence op dit spectaculaire evenement. Het uiterst exclusieve NL Confidential past op deze vierde editie een strikt deurbeleid toe. Om erbij te zijn dien je je op www.nlconfidential.com aan te melden. Slechts een selecte groep uitverkorenen ontvangt een uitnodiging voor deze happening ICONS, afterparty by Elite Model Look & NL Confidential.

Na een uitnodiging bemachtigd te hebben kunnen de genodigden zich voorbereiden op een magistrale avond waarop hun hoge verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. Nadat de deuren openen om 22.00 verzorgen de beste DJ's en spannendste live acts het amusement en krijgen gasten de kans te mêleren met gelijkgestemde individuen.

VIP arrangement
Wil je compleet in de watten gelegd worden met een VIP arrangement? In een aparte ruimte met schitterend uitzicht over de dansvloer is er een beperkt aantal VIP tafels verkrijgbaar waar het je aan niets zal ontbreken. Voor meer informatie:leendert@nlconfidential.com

Kaarten voor de afterparty zijn te bestellen via www.nlconfidential.com. De eerste kaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van €25,-. Kaarten in de reguliere voorverkoop bedragen EUR 35,-. Daarnaast zijn er 35 VIP tafel arrangementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws