Speeltuin

Partyscene Redactie | 14 september 2011
headlines

Zaterdag 17 september gaat de Stalker Speeltuin weer open! Een Speeltuin dat mede door DirectForce weer onvergetelijk wordt. Bijzondere nachten in een afgeladen club, zo bleek de vorige vijf edities al. In juli stond de Duitse live act Kollektiv Turmstrasse op het programma. Dit maal is het de beurt aan Nederlands talent.
speeltuin
Miss Melera heeft al meerdere edities het kind in het publiek naar boven gehaald. Sensatie een progressive jasje. Ze is internationaal bekend, heeft een eigen club avond, een magisch verbond met Mike Ravelli en een met liefde en zorg uitgezochte platenkeuze. De bijzondere mix van John Wolff wordt meer en meer geperfectioneerd. Een muzikale potpourri van minimalistische geluiden tot rauwe house. Na het Stalker-debuut van JVW afgelopen editie is hij niet meer weg te denken in de Speeltuin. Ook Verdi maakte onlangs zijn Stalker-debuut. Hij gaat iedere club van Noord-Holland af me zijn energieke techhouse en is vannacht weer terug in Haarlem.

Organisatie 3Gram maakt na vele evenementen in Alkmaar de uitstap naar Bloemendaal en Haarlem. In de vooravond vindt er op Woodstock de “ZonsonderGram” plaats met o.a. een live act van Guido Schneider! De after verplaatst zich naar de bovenzaal van Club Stalker. En een Woodstock-after in Stalker betekend natuurlijk vrij entree voor alle Woodstock bezoekers!



Zaterdag 17 september
Open: 22.00 - 05.00

Miss Melera
John Wolff
JVW

Verdi

02 || 3Gram Presenteert ZonsonderGram After
De Nachtwacht
Job Travail
Kid Culture

Prijs: 7 euro vvk // 9 euro deur
Check Facebook of www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws