Deck to Deck

Partyscene Redactie | 15 september 2011
headlines

Deck to Deck is een nieuw concept in Nederland. Dancing out of the Box.

Vrijdag 30 september organiseren Twisted 3Some en de Deep Dish Chase het nieuwe out of the box techno versus de rest evenement Deck to Deck in rocktempel Stairway to Heaven in Utrecht. Van 23:00-06:00 uur zullen verschillende top dj's van nationale en internationale bodem hun beste beentje voor zetten in het gevecht om de bezoekers. Round one, techno versus electro zal worden uitgevochten door onder anderen James Ruskin (UK) en Dem Slackers (NL).

james ruskin

Geen hippe club, geen underground zwart hol, maar een ouderwetse rocktempel in het hartje van Utrecht zal de boxring van Deck to Deck vormen. Deck to Deck is een gevecht waarbij het niet gaat om het overwinnen van de andere artiest, maar om samen met de andere artiest het publiek voor zich te winnen. Het is een clash van muziekstromingen, een clash van culturen, die meer gemeen hebben dan het feestbeest denkt.

Deck to Deck realiseert dit door geen pauzes en andere onderbrekingen in te lassen, maar door artiesten overlappend met elkaar te laten optreden. In blokken draaien twee dj's, waarvan één techno en één electro dj, samen de sterren van de hemel. Een goede afgemeten mix van twee toppers die samen één publiek willen aanspreken en meenemen op een grandioze tour. Naast deze enorme mash up, bieden we beiden platformen ook nog even een solo moment, waardoor iedereen even kan genieten van elk genre in zijn puurste vorm.

Voor deze eerste editie is techno topper James Ruskin de aanvoerder van het Techno Team. Het Electro Team heeft een held van eigen bodem als aanvoerder, de Nederlandse Dem Slackers. Wesdex, Milo Moraes en DGDaan zijn techno en Utrecht en staan de techno kant bij. DGDaan zal ditmaal zijn electrokwaliteiten ten toon stellen tegenover Milo Moraes en Wesdex. Hierbij zal hij hulp krijgen van Rauw resident RipTide die in Amsterdam de electro lakens uitdeelt. Kaarten kosten 12 euro.  

Check ook www.stairway.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws