Betty Ford Memorial 2011

Partyscene Redactie | 6 september 2011
headlines

Zondag 25 september is het tijd voor the real thing. De moeder aller gayfeesten!

Rotterdam kan best een flink shotje gebruiken qua gayfeesten. Het was niet veel soeps dit jaar. Zeg maar gerust: bagger! Diverse organisaties die schaamteloos concepten, ideeën en line-ups en elkaar kopiëren. Wat te denken van "The Pink Clinic" met als thema's "ziekenhuis" en "zuster". Wtf? Hoe verzin je het? Wat een originaliteit! Daar zijn flink wat brainstormuren in gaan zitten. De enige positieve uitzondering waren de leuke XXY openminded parties!

betty

Zondag 25 september gaan zij letterlijk en figuurlijk alles "uit de kast" (oh oh, wat een flauwe inkopper!) om er in het jaar van het heengaan van Betty en Amy een memorabele Memorial van te maken. Met een stelletje dj's die zo compleet belegen en vooral verslaafd zijn aan alles wat los en vast zit, raggen je de speakers door het dak heen met Jeroenski (zelfde geboortejaar als Betty), Ramon (de eerste homoneger van Nederland) en Luciën Foort (latent biseksueel sinds 1968). De MC tijdens de Betty Memorial van 2011 is er eentje van absolute wereldfaam: MC Christiane F. von der Bahnhof. Zij zal speciaal ingevlogen worden uit Berlijn per privéjet en haar eerste mc-optreden sinds 1972 in Nederland verzorgen.

De ontvangst beneden aan de deur zal, zoals voorheen gebruikelijk was, gedaan worden door de geilste deursletten van Nederland; het nog immer verslaafde en onvermoeibare duo Ans Aarsema en Bea Hofman. De entreekaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Sister Moon in Rotterdam. Niet Rotterdammers kunnen terecht op www.voorverkoop.net. Kaarten kosten 18 euro in de voorverkoop.

Check ook www.bettyfordmemorial.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws