Midnight Freaks

Partyscene Redactie | 30 augustus 2011
headlines

Âme (Innervisions) en Amsterdamse nachtdieren op Midnight Freaks in AIR.

De Midnight Freaks hebben het al weken nergens anders over. Een bont gezelschap zal op vrijdag 2 september iedereen in AIR laten dansen totdat ze er bij neervallen, met als een van de hoogtepunten het Duitse duo Âme van Innervisions. Âme wordt bijgestaan door flink wat Amsterdamse nachtdieren. Aron Friedman & Brent Roozendaal, residents Limon en Ferro, Mailman, Daan Donk en Tijn Benedek hebben voor deze eerste vrijdag van september maar een doel voor ogen: AIR rocken.

ame

Geografisch gezien doet het Duitse plaatsje Karlsruhe er niet echt toe, maar op het gebied van muziek is juist dit de plek waar Detroit, Chicago, New York, Berlijn en Parijs samenkomen. De muziekstromingen uit deze steden komen samen in de studio van Frank Wiedemann en Kristian Beyer oftewel het duo Âme. Hun zielvolle missie om de wereld van house ver buiten haar grenzen te ontdekken heeft inmiddels in veel clubs in verschillende landen de aandacht getrokken. Âme rockt de dansvloer met een eigenzinnige mix tussen house, techno en broken beats. Hun sound is voor iedereen toegankelijk doch diep en altijd met een eigen twist.

Resident Limon zal als echte opperfreak weer ten tonele verschijnen en heeft het programma in AIR1 samengesteld. Dj, promotor, producer en schrijver Aron Friedman speelt inmiddels al een decennia lang een grote rol in het Amsterdamse nachtleven. Samen met collega dj en promotor Brent Roozendaal bewoont hij op 2 september de grote zaal van AIR. AIR 2 staat zoals altijd in het teken van jong talent. Resident Ferro heeft voor deze editie zijn gefreakte best gedaan om een mooi ensemble samen te stellen. Een hiervan is Daan Donk, bekend van het hosten van verschillende strandfeestjes op Woodstock. Hiernaast komen organisatoren en host van Kreativ in club NL Mailman en Tijn Benedek AIR2 bewonen.

Check ook www.air.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws