Beste DJ van Nederland

Partyscene Redactie | 30 augustus 2011
headlines

Een nieuwe talentenjacht in Nederland: Beste DJ van Nederland.

djStichting Hollands Talent organiseert van oktober 2011 tot en met oktober 2012 de Beste DJ Van Nederland, BDJVN competitie. “Om als dj door te breken moet je al een flinke CV op je naam hebben staan, welke moeilijk is op te bouwen , als je nergens tussen komt. Door dj’s een podium te bieden, te coachen, te begeleiden en met behulp van positieve free publicity kun je deze vicieuze cirkel doorbreken. Hierdoor ontstaat er voor de regionale dj’s een springplank die zorgt voor doorstroming naar landelijke podia, clubs en het kan tevens een kwaliteitsimpuls bewerkstelligen,” aldus voorzitter Arsanio Wiet.

BDJVN is uniek en onderscheidt zich van alle andere dj competities door de verschillende muziekstijlen die het tegen elkaar opnemen en de juryleden met verschillende muziekachtergronden. Vergelijkbaar met het TV talenten programma ‘So You Think You Can Dance’. De bezoekers en deelnemers kunnen op deze manier kennis maken met een grote mate aan variëteit van dj’s en muziekstijlen.

Nederland wordt verdeeld in 4 regio’s. 1 regio bestaat uit 3 provincies. In alle regio’s wordt volgens het Stichting Hollands Talent concept dj competities georganiseerd. Uiteindelijk met als doel de regionale winnaars (nr’s 1, 2, 3) te koppelen tot één nationale dj-contest.

De muziekstijlen die de organisatie zoekt zijn urban, house, eclectic en dance t/m hardstyle. Deelname aan BDJVN is gratis en toegankelijk voor zowel de professionele als amateur dj’s van 18 jaar en ouder. Dj’s kunnen zich opgeven door het inschrijfformulier  in te vullen op de website www.bestedjvannederland.nl.

De winnaar wordt op zaterdag 20 oktober 2012 tijdens ‘De Grote Finale’ avond bekend gemaakt. Er is geheel in stijl met de status van de wedstrijd een enorm prijzenpakket te winnen.

Voor meer info check je www.bestedjvannederland.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws