Escape in september: after sun comes fun!

Partyscene Redactie | 26 augustus 2011
headlines

De zomer loopt alweer op z’n eind, maar het belooft een prachtige nazomer te worden. En niet alleen qua weer, ook in Escape is het weer genieten. Van donderdag tot en met zondag, elke avond schijnt de zon in de beste club van hartje Amsterdam!

25 years Escape: The SOS Band

Deze maand weer een nieuwe anekdote over het 25jarige bestaan van Escape dat in oktober groots gevierd gaat worden. Hou escape.nl in de gaten voor de spectaculaire line ups! Na de verhalen over bezoekers als George Michael, Prince , R. Kelly, Jerry Springer en royals Willem Alexander en prinses Stephanie deze keer een verhaal over de SOS band. Het optreden van deze band in 1987  was het eerste live concert in de Escape in samenwerking met MoJo Concerts. De band was in die tijd zeer populair en daarom was het optreden binnen twee dagen uitverkocht. Het was ook spannend voor Escape, volgens Ton Poppes, want iedereen was zeer benieuwd hoe de Escape het zou doen als concertzaal. Het was uiteindelijk een legendarisch optreden van de band die inmiddels niet meer weg te denken was uit de clubs in de hele wereld. Alle grote hits kwamen langs tijdens het twee uur durende optreden,met een uitzinnig enthousiast publiek. Hier een mix van hun grootste hits met intro vanuit Escape.

escape amsterdam september 2011 program

Framebusters
Framebusters resident Raymundo was afgelopen maand veel in Ibiza te vinden waar hij uiteraard ook een plaatje heeft opgezet. Check zijn zomerse online mix hier. Zaterdag 3 september is hij weer terug in het land en nodigt Franklin Reeves, Kazzikasz on percussion, Miss Bunty en Danny Canova in deLux uit. Op 10 september neemt hij het achter de decks op tegen Frederik Abas. Dit wordt een zinderende back2back set, opgezweept door de vocalen van mc Choral en de sax van Saxy mr S! DeLux wordt door Mell Moreno gehost deze avond.

Zaterdag 17 september heeft Raymundo Benny Royal en Remaniax uitgenodigd om plaats te nemen in de booth. Mc Choral, Kazzikasz op de percussive en Danny Canova in deLux zijn er ook bij! De maand wordt op zaterdag 24 september zomers afgesloten met de altijd rockende Marcella. Costar zocht voor het live geluid en Miss Bunty voor de aanvullende vocalen. Danny host opnieuw de deLux zaal met eclectic tunes.

Lady tickets
De actie is nog steeds een groot succes dus zijn er nog steeds lady tickets te koop: 2 dames kunnen bij voorverkoop op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op op de siet van Escape.

Reveal
Ben je student? Of heb je gewoon zin om al op donderdag te beginnen met feesten? Reveal onthult elke donderdag in Escape voor jou op spectaculaire wijze het weekend! Studenten hebben mazzel want op vertoon van je studentenpas heb je gratis entree! Check www.reveal-online.com voor beelden en meer info!

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:

• VIP Main Stage (podium);

• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.

• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws